Вести
Радови на обилазници око Обреновца
уторак, 17 октобар 2017 16:05

bus2Од 18. октобра за саобраћај ће бити затворена обилазница око Обреновца, најкасније до 25. октобра. Због радова на коловозу, улица Краља Александра Првог, од раскрснице са улицом Краља Петра, па све до кружног тока, биће затворена за саобраћај.

Опширније...
 
''Подизање свести о значају археолошког наслеђа''
уторак, 17 октобар 2017 11:09
Figurine Stubline111Пројекат Српског археолошког друштва ''Подизање свести о значају археолошког наслеђа'' подржан је од стране Министарства културе и информисања Републике Србије. У Обреновцу се реализује у сарадњи са ГО Обреновац.
Опширније...
 
„О БРЕ ФЕСТ”
уторак, 17 октобар 2017 09:22

obrefest plakat 11УГ „Круна од нота” организује Први обреновачки фестивал вокалне и вокално-инструменталне музике „О БРЕ ФЕСТ” који ће се одржати 4. и 5. новембра 2017. године у ЈП Спортско-културном центру „Обреновац”, у улици Kраља Александра I, број 63, у Обреновцу.

Опширније...
 
Обреновачки средњошколци посетили фабрику Меи Та
понедељак, 16 октобар 2017 16:24

meita1Ученици завршних разреда Гимназије у Обреновцу и Техничке школе обишли су погон фабрике Меи Та у Баричу заједно са представнцима Градске општине Обреновац. Средњошколци су били у прилици да виде како изгледа организација рада и процес производње у једној од највећих фабрика на територији града Београда.

Опширније...
 
Вода у Обреновцу исправна за пиће
понедељак, 16 октобар 2017 14:14

logo-obrЈКП „Водовод и канализација“ Обреновац обавештава све кориснике комуналних услуга да су заједно са органима Градске општине Обреновац предузете све неопходне мере и да је отклоњен квар на објектима градског водовода и обезбеђено уредно снабдевање корисника комуналних услуга здравствено и хигијенско исправном водом  за пиће.

Опширније...
 
Обележенe 73 године од ослобођења Обреновца
субота, 14 октобар 2017 12:25

spomen2017Данас је свечаним полагањем венаца на споменик палим борцима за време Другог светског рата свечано обележена 73. година од ослобођења Обреновца. Венци су такође положени испред Дома 14. октобар, у месној заједници Дражевац на месту где је 12. октобра 1941. године стрељано 128 мештана као и у Грабовцу на месту где је подигнут споменик у знак сећања.

Опширније...
 
Седница штаба за ванредне ситуације
петак, 13 октобар 2017 14:19

stabvandrevodaУ великој сали Градске општине Обреновац одржана је седница штаба за ванредне ситуације, у петак 13. октобра. На седници се разматрао проблем угрожености  водоснабдевања на територији Градске општине Обреновац. До прекида водоснабдевања дошло је услед хаварије на централној водоводној  цеви.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Page 1 of 657

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget