Вести
Пријем за госте из Македоније и Новог Пазара
недеља, 30 април 2017 13:59

prijemУ згради општине Обреновац организован је пријем за представнике фолклорних ансамбала из Македоније и Новог Пазара који су на позив Центра за очување традиције и културе "ТЕНТ" учествовали на првомајским фолклорним сусретима у Обреновцу. Овом приликом председник општине упознао је госте са привредним и културним карактеристикама Обреновца пожелевши им да поново заиграју и запевају пред обреновачком публиком.

Опширније...
 
Концерт Ансамбла "Коло"
петак, 28 април 2017 11:39

AnsambKOLOКонцерт Ансамбла "Коло" биће одржан у позоришној сали Спортско културног центра "Обреновац" у четвртак, 4. маја 2017. године са почетком у 20.00 сати.
На концертима Ансамбла "Коло" публика има прилику да види богат и разноврстан, зналачки одабран фолклорни кореографски опус. Репертоар Ансамбла обухвата више од 140 кореографија из свих етнокореолошких области Србије и области у којима вековима живи српски народ.

Опширније...
 
Нови асфалт на четири пута у Грабовцу
петак, 28 април 2017 11:27

grab1asfУ петак су завршени радови на асфалтирању деонице пута у Јанића крају у Месној заједници Грабовац. Током недеље у овом селу новим слојем асфалта пресвучени су путеви у Матића, Вилотића и Јовановића крају.

Опширније...
 
Конкурс „Дечије ликовно пролеће“
четвртак, 27 април 2017 09:26

likovnoproleceГалерија ЈП СКЦ „Обреновац“ поводом обележавања 35 година успешног рада, расписује Конкурс за децу предшколског и основно- школског узраста у оквиру манифестације „Дечије ликовно пролеће“, на тему „Дом културе, култура и ја“. Тема је замишљена и постављена као слободна тема, са циљем да представи однос деце према култури, различитим уметностима или програмима културе коједеца прате или у којима учествују у Дому културе. Такође, уколико ученици који имају афинитете према архитектури или елементима архитектуре и околине објекта Дома културе, слободни су да их представе.

Опширније...
 
Седница Савета за безбедност
четвртак, 27 април 2017 09:20

savebezbz1У великој сали Градске општине Обреновац данас је одржана седница Савета за безбедност. Седници су присуствовали сви представници релевантних институција које су укључене у рад савета. 

Опширније...
 
Нове расхладне витрине у млечној хали
среда, 26 април 2017 08:37

mlech1Јавно комунално предузеће Обреновац у сарадњи са Градском општином Обреновац опремили су изворне произвођаче са територије општине Обреновац новим расхладним витринама.

Опширније...
 
Нова опрема за безбедност свих пољопривредника
уторак, 25 април 2017 16:23

bezbpoljop1Заједничком акцијом Комисије за безбедност у саобраћају ГО Обреновац и Комисије за пољопривреду данас је изврешена подела опреме пољопривредницима са територије општине Обреновац. Ротациона светла и заштитни прслуци подељени су пољопривредницима из сваке месне заједнице. 

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Page 1 of 622

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget