Вести
Гради се приступна петља аутопута Београд - Пожега у Мислођину
петак, 24 новембар 2017 14:22

петља 3 333На билборду поред Обреновачког пута у Мислођину може се видети графички приказ приступне петље будућег аутопута Београд - Пожега који се гради у склопу Коридора 11. Од изласка из Барича па до ''Мале Колубаре'' простираће се петља, а док се она не уради припрема се терен за изградњу приступног пута од моста преко Саве па до Обреновачког пута.

Опширније...
 
Бесплатна школа енглеског језика за незапослене
петак, 24 новембар 2017 13:45

vaucerieng1У галерији ЈП СКЦ ,,Обреновац" одржан је разговор са грађанима који су се пријавили на јавни позив ГО Обреновац за бесплатан курс енглеског језика. Овом приликом пријављени су добили потврду којом су примљени на бесплатну школу енглеског језика. 

Опширније...
 
Садња нових дрвореда у насељу Сава
петак, 24 новембар 2017 13:16

zasadi2017Jавно комунално предузеће за унапређење и заштиту животне средине заједно са Градском општином Обреновац наставља акцију према којој се на неколико локација широм општине Обреновац саде нови дрвореди. Ове јесени у Сава насељу засађене су нове 252 саднице сибирског бреста, хималајских кедрова и црвене шљиве. На тај начин око насеља Сава, Гај 1 и Ројковац, направљен је ветрозаштитни појас који има функцију да смањи буку и доприносе визуелно естетском утиску.

Опширније...
 
Књижевни матине ''Убавка и Мандарин'' сутра у библиотеци
четвртак, 23 новембар 2017 14:17

убавка и мандаринПоводом обележавања 125 година од рођења Иве Андрића, у читаоници Библиотеке "Влада Аксентијевић" у Обреновцу у петак 24. новембра од 19 часова биће одржан књижевни матине “Убавка и Мандарин”.

Опширније...
 
Предавање Зорана Љ. Николића у четвртак у СКЦ-у
четвртак, 23 новембар 2017 13:51

beograd zoran lj nikolićАутор књига "Београд испод Београда", "Масонски симболи у Београду", "Тајна Новог Београда" и "Град тајни", Зоран Љ. Николић представиће се и обреновачкој публици. Велико нам је задовољство да најавимо мултимедијално предавање и представљање дугогодишњег истраживања под називом "Тајне Београда", које ће Зоран Љ. Николић одржати у Клубу за децу и младе ЈП СКЦ "Обреновац" у четвртак, 30. новембра са почетком у 20.00 сати.

Опширније...
 
Пројектује се канализација за Шабачки пут у Звечкој
четвртак, 23 новембар 2017 11:18

zvečka kanalizacija 3 333Јавно комунално предузеће Водовод и канализација ''Обреновац'' данас започиње посао на пројектовању канализационе мреже која треба да повеже Шабачки пут од Молове пумпе до надвожњака у Звечкој. Вредност овог посла је милион и по динара, рок за извођење радова је 120 дана, а у тај рок не улази поступак за добијање грађевинске дозволе.

Опширније...
 
У току чишћење канала Стара Тамнава
четвртак, 23 новембар 2017 10:04

канал стара тамнава 111У склопу редовних јесењих превентивних радова на водотоковима, у току је чишћење канала Стара Тамнава. Канал се протеже у дужини од 3,3 километра од насеља Шљивице до Бошњака на Ваљевском путу, а инвеститор и извођач радова је Јавно водопривредно предузеће ''Београдводе".

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Page 1 of 665

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget