JA slide show

 

Канцеларија за младе
Канцеларија за младеБезбедан повратак са "Beer festa"
14/08/2017
article thumbnail

  Добра музика, алкохол и вожња не иду заједно и из тог разлога Градска општина Обреновац другу годину за редом организује додатну аутобуску линију која ће у току "Beer festa" превозити наше суграђане од Београда до Обреновца. 


Канцеларија за младеНајбољи матуранти отпутовали на море
04/08/2017

38 најбољих ученика завршних година средњих школа отпутовало је данас са 12 студената са територије општине Обреновац на Грчко острво Закинтос. Пројекат који се по први пут ове године реализује нови назив ,,Матурско лето".


Канцеларија за младеДечија радионица анимираног филма- ДРАФ
04/08/2017

У Галерији ЈП СКЦ "Обреновац" биће одржана Дечија радионица анимираног филма- ДРАФ, коју ће водити наш познати и признати аниматор и едукатор у овој области Мирослав Симоновић, заједно са ауторком пројекта Јасном Драмићанин, академском вајарком.  Радионице ће се одржавати свакодневно од 14. до 19. августа, док ће 20. августа бити одржана пројекција анимираног филма насталог на овој радионци, као и изложба насталих радова. Радоница је намењена деци узраста од 10 до 18 година. 


Канцеларија за младеДанас почиње Међународни волонтерски камп у Обреновцу
01/08/2017

Од 1. до 15. августа 2017. године у Обреновцу ће боравити група младих из Русије, Шпаније, Србије, Кореје, Чешке, Пољске, Јапана, Италије, Мексика и Француске. Млади волонтери ће бити учесници међународног волонтерског кампа "Energy Of Consciousness" и током августа ће бити ангажовани на уређењу и чишћењу Обреновца.


Канцеларија за младеБесплатна предавања из области органске производње и предузетништва
31/07/2017

У оквиру пројекта "Ширимо предузетништво младих на селу" , Центар за унапређење друштва уз подршку Министарства омладине и спорта позива првенствено младе, али и остале који су заинтересовани са територије општине Обреновац, да се пријаве за циклус бесплатних предавања из области органске производње и предузетништва. Предавања почињу 11. августа 2017. у термину од 17 до 19 часова  и одржаваће се једном недељно у просторијама општине Обреновац.


Канцеларија за младеОтворен конкурс за средњошколце - пројекат ,,Светска знања за развој младих”
19/07/2017

Пројекат „Светска знања за развој младих“ је у потрази за ученицима трећег и четвртог разреда средњих школа у Републици Србији!
Пројекат који спроводи Организација српских студената у иностранству, финансира Министарство омладине и спорта, представља дугорочни, одрживи пројекат, образовног и такмичарског карактера, са нагласком на активном учешћу младих на локалном нивоу.


Филтрирање наслова     Прикажи # 
# Наслов чланка
1 Безбедан повратак са "Beer festa"
2 Најбољи матуранти отпутовали на море
3 Дечија радионица анимираног филма- ДРАФ
4 Данас почиње Међународни волонтерски камп у Обреновцу
5 Бесплатна предавања из области органске производње и предузетништва
6 Отворен конкурс за средњошколце - пројекат ,,Светска знања за развој младих”
7 Инфо дан у Обреновцу - пројекат БГД.ЕКОномија
8 Бесплатне радионице током лета за младе из Обреновца
9 Расписан конкурс за финансирање омладинских волонтерских пројеката у циљу подстицања активизма и волонтирања младих
10 Пројекат „БГД.ЕКОномија“
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>
Page 1 of 87