JA slide show

 

Канцеларија за младе
Канцеларија за младеПозив за предаваче који желе да учествују у реализацији програма „Обреновац-град знања" током зимског распуста
12/12/2017
article thumbnail

Канцеларија за младе Управе градске општине Обреновац, заједно са Спортско-културним центром „Обреновац" и Библиотеком „Влада Аксентијевић", већ 8 годину реализује програм „Обреновац-град знања“.


Канцеларија за младеРезултати конкурса за пројекте и идеје младих из Обреновца
01/12/2017

Након завршетка конкурса Омладинског фонда  из Обреновца, који је био отворен до 10. новембра 2017. године, а на који је стигло 39 пријаве, одбор Омладинског фонда је одабрао пројекте који ће бити реализовани у периоду од 25. новембра 2017. до 31. марта 2018. године.


Канцеларија за младеДрагуцин повратак Бившим стварима
30/11/2017

Песма „Поплава“ снимљена акустично на обали реке Колубаре први је видео сингл пројекта „Бивше ствари“ заснованог на стваралаштву Драгана Бабића Драгуце, кантаутора и књижевника
На бујичној реци Колубари која уме да изненади поплаваом четири музичара различитих генерација изводе песму у најбољој традицији протестних и лирских песама шездесетих година, са призвуцима кантрија. Тамо где је нестала наша кантауторска сцена у расцепу времена, распаду државе и настанку владавине крајње себичног материјализма, у коме озбиљна лирика „смара“, одатле ова песма почиње.


Канцеларија за младеОкругли сто на тему веће друштвене партиципације младих
20/11/2017

У среду 22. новембра у Клубу за децу и младе Спортско културног центра у Обреновцу, са почетком у 11 часова, одржаће се округли сто под називом ‘’ПриДРУЖИ се’’. Догађај организује Канцеларија за младе Обреновац у сарадњи са Удружењем студената са хендикепом и Центром за грађанско деловање, са циљем да се покрене дијалог и унапреди сарадња актера омладинске политике на локалном нивоу у правцу веће друштвене партиципације младих - посебно оних из осетљивих група, односно са циљем развоја омладинских политика и пракси који су засновани на принципима једнаких шанси и недискриминације.


Канцеларија за младеПотребни волонтери за први фестивал вокалне и вокално-инструменталне музике ”О БРЕ ФЕСТ”
02/11/2017

У суботу и недељу, 4. и 5. новембра, 2017. године, одржаће се Први фестивал вокалне и вокално-инструменталне музике ”О БРЕ ФЕСТ” у ЈП Спортско-културном центру ”Обреновац”. ”О БРЕ ФЕСТ” је пројекат Комисије за културу градске општине Обреновац који реализује УГ ”Круна од нота. Партнери на пројекту су Канцеларија за младе Управе ГО Обреновац, ЈП СКЦ ”Обреновац” и Music Art Project El sistema Србије. Медијски покровитељи фестивала су РТВ Маг и Локакне новине.


Канцеларија за младеКонкурс за пројекте и идеје младих из Обреновца
10/10/2017

Канцеларија за младе општине Обреновац у сарадњи са Фондацијом Ана и Владе Дивац и Фондацијом за младе Обреновца, уз подршку Балканског фонда за демократију, Грађанских иницијатива и "Youth Build" Србија програма позива све неформалне и формалне групе младих са територије општине Обреновац да поднесу предлоге пројеката Омладинском фонду до 10. новембра 2017. године.


Филтрирање наслова     Прикажи # 
# Наслов чланка
1 Позив за предаваче који желе да учествују у реализацији програма „Обреновац-град знања" током зимског распуста
2 Резултати конкурса за пројекте и идеје младих из Обреновца
3 Драгуцин повратак Бившим стварима
4 Округли сто на тему веће друштвене партиципације младих
5 Потребни волонтери за први фестивал вокалне и вокално-инструменталне музике ”О БРЕ ФЕСТ”
6 Конкурс за пројекте и идеје младих из Обреновца
7 Изабрани чланови одбора „Омладинског фонда"
8 Пројекат „Ширимо предузетништво младих на селу“
9 Изложба радова полазника летњих радионица у петак у СКЦ-у
10 Десет нових радионица за све узрасте
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>
Page 1 of 88