JA slide show

 

Култура и спорт

Ресурси:

 • Спортско културни центар Обреновац
  Адреса: Краља Александра Првог 5
  тел:  011 8721 361, 8723025 и 8723072
  мејл: Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели / Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
  веб: www.obrenovac-info.co.rs
  У оквиру СКЦ-а налазе се три велика објекта: Спортско културни центар 8.000м2, Биоскоп''Палеж'' 750м2, Обреновачки базени 5.600м2.
  ЈП СКЦ  "Обреновац" је за многе препознатљивије под именом Дом културе и спортова, јер у њему делују културни центар са позоришном салом, два биоскопа, галеријом и библиотеком, и спортски центар са великом спортском халом и отвореним и затвореним пливалиштем олимпијских димензија.

 • Библиотека "Влада Аксентијевић"
  Адреса: Милоша Обреновића 182
  тел: 011 8721-129
  мејл: Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
  веб: www.bibliotekaobrenovac.org
  Библиотека ''Влада Аксентијевић'' у Обреновцу припада типу јавних библиотека, па је као таква усмерена својим деловањем ка општем образовању, информисању и задовољавању културних потреба грађана, као и очувању културних вредности општине Обреновац.
  У Библиотеци се редовно организују разноврсни програми са циљем популарисања књиге и читања. Сусрети са књижевним ствараоцима, представљања књига, трибине, предавања употпуњени су и изложбама књига и слика и мањим позоришним представама.