Представа “Мотори” пред обреновачким средњошколцима
четвртак, 07 децембар 2017 13:00

motorieduk1Представа Мотори, прича је која говори о двојици тинејџера који украденим мотором прегазе своју вршњакињу, значи једна од ретких представа која је у прошлој сезони изашла у Београдским позориштима и која је наменски прављена управо за средњошколце.

- Има много представа које би они могли да гледају, на које одлазе са школама и мислим да је ово једна од ретких представа која је наменски за њих рађена , која говори о неким актуелним темама на њима прихватљив начин и управо нам је циљ да пошаљемо врло поучну поруку о безбедности у саобраћају. - Патрик Лазић, редитељ ове представе.

Ово је још једна акција коју је комисија за безбедност у саобраћају организовала са Градским сектретаријатом за саобраћај.

„Реч је о едукативној представи којом обухватамо групацију узраста треће и четрте године средње школе и оно што је њима најбитније као будућим возачима, моћи ће да чују у овој представи, пре свега везанмо за превенцију. У овој години смо имали значајан број акција, пре свега за ученике основних школа, за ђаке прваке као наше најмлађе учеснике у саобраћају, за бициклисте, пешаке, возаче моторних возила и трактора, а са овом овде темом заокружујемо цело причу. Статистички иза нас имамо, када гледамо биланс о учесницима саобраћајних незгода, најуспешнију годину. Када кажем најуспешнију мислим да смо имали значајно смањен број саобраћајних незгода на територији наше ГО, а оно на шта смо посебно поносни јесте чињеница да у послењих 18 месеци ни једно дете школског узраста није било учесник саобраћајних незгода” - рекао је Мирко Вранешевић, председник комисије за саобраћај ГО Обреновац.

Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget