JA slide show

 

Округли сто на тему веће друштвене партиципације младих
понедељак, 20 новембар 2017 08:01

PlakatУ среду 22. новембра у Клубу за децу и младе Спортско културног центра у Обреновцу, са почетком у 11 часова, одржаће се округли сто под називом ‘’ПриДРУЖИ се’’. Догађај организује Канцеларија за младе Обреновац у сарадњи са Удружењем студената са хендикепом и Центром за грађанско деловање, са циљем да се покрене дијалог и унапреди сарадња актера омладинске политике на локалном нивоу у правцу веће друштвене партиципације младих - посебно оних из осетљивих група, односно са циљем развоја омладинских политика и пракси који су засновани на принципима једнаких шанси и недискриминације.
Округли сто се реализује као једна од активности у оквиру пилот програма ‘’Укључивање уживо - интегративни програм подршке укључивању младих из друштвено осетљивих група’’ Београдског центра за људска права, који се спроводи у партнерству са Кровном организацијом младих Србије, Националном асоцијацијом практичара и практичарки омладинског рада и Националном асоцијацијом канцеларија за младе, а уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта. Више информација о пројекту можете пронаћи овде.


Уколико сте заинтересовани да чујете нешто више о овој теми и/или дате свој допринос разговору, молимо Вас да потврдите долазак слањем мејла на Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели .

Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."