Обновљен возни парк ЈКП ''Обреновац''
среда, 08 новембар 2017 14:20

нова ЈКП возилаКако би се унапредило одржавање комуналног реда у Обреновцу, Јавно комунално предузеће ''Обреновац'' обновило је свој возни парк са пет нових машина. Данас су у ово јавно предузеће пристигли један смећар, две цистерне за прање улица, једна чистилица и два камиона за уклањање кабастог смећа.

Приликом примопредаје возила, директор Јавно комуналног предузећа, Зоран Лапчевић је рекао да ће, проблем који постоји са дивљим депонијама по месним заједницама, убудуће бити мањи.

- Убудуће ћемо значајне количине смећа са дивљих депонија моћи да одвеземо на нашу депонију. Такође, део ове механизације ће се користити и у зимском периоду за уклањање снега и леда са свих пешачких зона за шта је ЈКП надлежно. Наравно у складу са нашим могућностима и потребама на терену, ми ћемо ангажовати и додатна средства како бисмо помогли и Јавно предузеће за изградњу и предузеће ''Београдпут'' које има надлежност када су у питању коловози у нашем граду – казао је Лапчевић и изразио задовољство што су, из године у годину, ресурси ЈКП-а већи захваљујући доброј сарадњи са Градском општином Обреновац.

нова ЈКП возила2

Председник Градске општине Обреновац, Мирослав Чучковић је казао да нова опрема подразумева квалитет који ће у наредним деценијама да пружи услугу какву Обреновчани очекују, како у центру Обреновца, тако и у удаљеним насељима.

- Када је стигла нова механизација за Јавно предузеће за изградњу, најавио сам да ће стићи и ове машине. Сада најављујем да ће у наредних месец дана стићи још додатних машина за чишћење тротоара и улица. Нове машине су симбол напретка Обреновца, симбол наше будућности да будемо као сви нормални и уређени европски градови. Ове машине ће пружити могућност да наш град изгледа лепше, чистије и уређеније, а пружиће и могућност да људи који раде на њима имају боље услове за рад. Сва су возила, нова, климатизована, а мој налог је био да се увек купује само најбоље и најскупље за наш град – рекао је Чучковић.  

Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget