Нови терен за баскет у насељу Ројковац
недеља, 05 новембар 2017 20:24

basket3x3На иницијативу мештана насеља Ројковац, а у сарадњи са Градском општином Обреновац и Јавним предузећем за унапређење и заштиту животне средине, постављен је нови терен за баскет у овом насељу. Љубитељи кошарке у овом делу општине имају сада идеалне услове за бављење овим спортом.

Петар Штакић, један од иницијатора, казао је да овакав терен за кошарку постоји само на две локације у Београду и да је намењен за баскет ,,3x3". Он се овом приликом захвалио општини Обреновац и нагласио да је у врло кратком року испуњено обећање о постављању новог терена.

- Насеље Ројковац, као једно од наших највећих и најлепших насеља заслужило је да има овакав терен. Велики број љубитеља кошарке је свакодневно на овом терену. Јуче смо малишанима поклонили ново игралиште, клацкалице, клупе и тобогане. Пре тога смо у самом центру насеља поставили и теретану на отвореном. Ми се заиста нећемо зауставити докле год не улепшамо сваки крај наше општине, свако насеље да добије идентичне услове, како би наши суграђани били задовољни - рекао је Урош Мирићић испред Кабинета председника Градске општине Обреновац. 

Овом приликом најављено је да ће крајем недеље бити започети радови на изградњи стадиона за ФК Ројковац, на простору између насеља Сава и Ројковац,

Члан Већа Градске општине Обреновац Милош Станојевић, апеловао је на младе са сличним идејама да до петка аплицирају на конкурс који је расписао Дивац омладински фонд у сарадњи са општином Обреновац и да на тај начин улепшају крај у коме живе. 

- Ми ћемо настављати да иницијативе младих претварамо у реалност. Поѕивам све младе да се пријаве и да заједно направимо победе у нашем граду - казао је Станојевић. 

 

Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget