Малишанима из Ројковца, на поклон ново игралиште
субота, 04 новембар 2017 14:14

rojokvacigralУз велики број малишана и њихових родитеља свечано je отворено игралиште у насељу Ројковац.. Нове клацкалице, тобогани, љуљашке и остали мобилијар намењен најмлађима употпуњен је застором од гумених плоча испод сваке справе. Направљене су и нове површине за седење. Игралиште је, уз присуство челника ГО Обреновац, отворио директор ЈП за заштиту животне средине Славко Берић.

Центар насеља обогаћен је садржајем за најмлађе суграђане. Малишанама и њиховим родитељема данас је припремљен пригодан програм како би свечани чин уручења игралишта додатно улепшан. Центар насеља прво је опремљен теретаном на отвореном, док се приводе крају радови на постављању терена за кошарку. 

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић нагласио је да руководство општине Обреновац сваки викенд проводи радно и да се свака субота користи како би се отварала нова градилишта и посећивала актуелна.

rojkovacigralis2

- Као што смо најавили, нећемо се зауставити док последње насеље не буде урађено на овакав начин. Јако нам је значајно да и следеће недеље започнемо изградњу фудбалског стадиона, које ће бити на простору између насеља ,,Сава" и Ројковца. На тај начин малишани који се баве фудбалом имаће свој простор за игру и уживање. Ројковац је насеље које има будућност и наша основна жеља је да општина има будућност, са што више деце и већим бројем становника како би могли да проводе време на оваквим просторима - истакао је Чучковић.

Пројекат се спроводи у склопу акције ,,Као Таш а наш". Претходно је завршено популарно ,,Плаво игралиште" у насељу Дудови и Тополицама, два нова игралишта у насељу ,,Сунце", док ће се у наредном периоду новом мобилијару обрадовати и малишани из насеља ,,Вирага".

 

Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget