Приводе се крају радови на реконструкцији топловодне мреже
уторак, 05 септембар 2017 10:37

radovitopl1Грејна сезона ове године почеће на време, 15. октобра. Хладна вода са ТЕНТ- а од данас се пушта у систем. У исто време радови на реконструкцији топловодне мреже, приводе се крају. Представници Градске општине Обреновац и Јавног комуналног предузећа "Топловод" обишли су градилишта у насељима Гај 2 и Старо игралиште.

Заменик председника Градске општине Обреновац Миодраг Митровић подсетио је да су радови на реконструкцији почели крајем јуна и да се тренутно ради на осам градилишта. Он је рекао да је одвојено више од 80 милиона сопствених средстава за реконструкцију мреже и да се по томе општина Обреновац разликује од неких градилишта у Београду која се финансирају из кредита. Митровић је додао да су радови били веома захтевни и да је остало да се на појединим деоницама заврши бетонирање и асфалтирање. 

Директор Јавног комуналног предузећа "Топловод" Борис Ивковић казао је да су у насељу Старо игралиште извођени радови први пут након 80-их година. Он је рекао да је то насеље једно од најстаријих у Обреновцу и нагласио да су сви радови завршени и да је овај део града спреман за грејну сезону. Ивковић је подсетио да су на овом простору били велики губици у току грејне сезоне и осврнуо се на почетак нове.

radovitopl2

- У уторак 5. септембра кренула је хладна вода са ТЕНТ-а, без имало кашњења. Све припреме су обављене и услед највећих радова у историји топловода, данас је почело пуњење система. Апелујемо на грађане да заврше све оно што су почели у току лета да раде. У складу са календаром, временским приликама које нас на то буду приморавале, грејање ће бити покренуто онда када то буде грађанима требало, као што је било годинама уназад - нагласио је Ивковић. 

Реконструкција топловодне мреже у општини Обреновац изводи се како би се повећала стабилност у току грејне сезоне и побољшао квалитет грејања свим корисницима. Вредност целокупне инвестиције је милион евра.  

Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget