Нови вртић на располагању Обреновчанима
понедељак, 04 септембар 2017 10:00

vrticУ понедељак почео је са радом нови вртић у центру града. ,,Кунг Фу Панда" тренутно располаже са 70 слободних места, а малишани су распоређени у 5 узрасних група. 

Марина Костић директорка приватног вртића истакла је задовољство пошто је вртић почео данас са радом и нагласила да су за малишане обезбеђени одлични услови. Она се овом приликом захвалила Градској општини Обреновац за пружену подршку и помоћ у реализацији пројекта. Костић је додала да су сви запослени васпитачи са територије Градске општине Обреновац. 
 
Директор ПУ ,,Перка Вићентијевић" Милош Десанчић рекао је да се отварањем новог објекта решава већи проблем који је настао у току ове године приликом уписа у вртиће. Он је подсетио да је више од 400 малишана остало испод црте и да они нису могли да буду уписани. Десанчић је истакао потребу за отварањем барем још једног или два објекта пошто је тренутно остало око 120 малишана који нису уписани. 
 
vrtic3
 
Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић истакао је велико задовољство пошто је установа која већ функционише на нивоу Града Београда уз помоћ субвенција отворила четврти вртић управо у Обреновцу.
 
vrtic2
 
- Ми ћемо као држава урадити потпуно ново обданиште у Баричу. Јако је значајан тај објекат са обзиром да је решена имовина на плацу који је био премрежен интересима и Наменске и Универзала и они су се одрекли тога у корист деце. Желим овом приликом да им се захвалим. Ми ћемо се трудити да и ако је овај вртић у приватном власништву да малишани буду укључени у све садржаје и дружења као и деца из других вртића, попут Дечије олимпијаде, обиласка арборетума и одласка на позоришне представе. Позивам све родитеље који су испод листе чекања да упишу своје малишане овде. Ова установа им може пружити пун и професионални ангажман. Ми смо посебни срећни што смо имали неколико стотина малишана испод листе, управо због тога што смо постали град инвестиција и што су ти људи добили посао, што у Меи Ти што у неким другим фабрикама и на тај начин смо пружили прилику да се са једне стране збрину деца, а са друге стране да људи имају добра примања и да раде у Обреновцу - истакао је Чучковић.
Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget