Нови аутобуси на линији Обреновац - Београд
петак, 01 септембар 2017 08:23

autobusiЧетири нова зглобна аутобуса од данас превозе путнике на линији Обреновац - Београд. У наредних неколико дана возни парк биће богатији за још два нова возила.

Председник Скупштине Градске општине Обреновац Мирко Вранешевић подсетио да је у претходном периоду испуњено обећање да цена карата бити смањена и да се након тога радило на побољшању возног парка како би саобраћај за све суграђане функционисао што боље.
 
- Данас имамо пристојну цену, која је доступна стандарду наших суграђана. Прошле године смо рекли да ћемо обезбедити грађанима да ћемо им омогућити најбољи могући превоз до Београда и превоз који данас имају Обреновчани је много бољи од оног који имају грађани из Београда. Сви аутобуси који возе на линији 860Е су 2017. годиште и од данас су у погон пуштена и четири нова зглобна аутобуса. Ово су први Мерцедесови зглобни аутобуси који су ушли у Србију. Од данас званично почиње и зимски ред вожње, дошло је до померања неких полазака. Померени су поласци према потребама наших суграђана и уведени су нови поласци. Све промене суграђани могу видети на сајту Градске општине Обреновац и ми смо спремили прецизан шематски приказ на коме ће грађани моћи да виде кад тачно и у које време ће аутобус бити на њиховој станици - нагласио је Вранешевић.
 
bus2
 
Вранешевић је овом приликом најавио и увођење нове линије која ће саобраћати до фабрике Меи Та у Баричу на путу за Београд. Возила ће ићи истом трасом за Београд и назад и скретаће код Базне хемије ка новој фабрици. Ознака нове линије биће 860М и она ће саобраћати од понедељка. 
Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget