Ново игралиште у Тополицама
недеља, 06 август 2017 08:33

topoic1Још једно игралиште у низу, на радост многих малишана, никло је у обреновачком насељу Тополице. Најмлађи становници поменутог насеља испробали су мобилијар овог игралишта уживајући на тобогану, љуљашкама, клацкалицама, новој кућици али и у дружењу са Снежаном и сладоледу који им је овог врелог августовског дана поделио председник општине Обреновац.

Директор Јавног предузећа за заштиту животне средине, Славко Берић свечано је отворио ново игралиште и рекао да је ово само почетак јер ће на јесен ово игралиште бити оплемењено новим садржајем. У плану је засађивање новог растиња, постављање заштитне ограде, реконструкција постојећег старог мобилијара, постављање расвете како би безбедност била већа.

"Поносан сам данас што је Обреновац највеће градилиште, било да се ради о поставци парковских клупа по насељима, било да се ради о новом дрвореду, било да се ради о изградњи оваквих игралишта за наше најмилије, о путној и комуналној инфраструктури, фабрикама." - рекао је Берић и свој деци пожелео  да се у здрављу и весељу играју на овом лепом игралишту.

topolic22

"Свака кап зноја која се пролије током ове грађевинске сезоне на било ком градилишту у Обреновцу, се умије радошћу наших становника и сваки труд који уложе радници при оваквим тропским температурама је нешто што је за велико поштовање и резултати тог рада се виде. Само у овом насељу се види комплекс Цевка који ће бити већ следеће недеље на располагању свим купачима потпуно бесплатно. Преко пута Спа центра ће бити изграђен Тржни центар, дупло већи него што је данашњи хотел и то је нешто што ће грађани Тополица и грађани Обреновца моћи и да виде и да користе. Ми се трудимо да користимо сва годишња доба за максималну ангажованост на свим градилиштима у Обреновцу, а све на корист наших становника. За општинску администрацију нема одмора, за Јавна предузећа нема одмора и баш када људи имају прилику да се одморе, ми смо ту да све буде у најбољем реду и да се овакви пројекти широм нашег Обреновца наставе."- рекао је председник општине Обреновац, Мирослав Чучковић.

topoloc3

"Ово игралиште је доказ да настављамо по плану и програму који смо обећали у претходном периоду. Обреновац је поред тога што је познат по томе да свако дете може бесплатно да се бави спортом, да најбољи студенти иду потпуно бесплатно на летовање, да сваки пензионер може ићи на факултативни излет ако то жели, свако дете од првог до четвртог разреда иде на климатски опоравак, Обреновац постаје познат и по модерним, савременим игралиштима." - рекао је Милош Станковић, члан Већа.

Након игралишта у Тополицама ново игралиште ће ових дана добити и малишани из насеља Сава, а током септембра и октобра и насеље Сунце ће бити улепшано новим мобилијаром.

 

Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget