JA slide show

 

Инфо дан у Обреновцу - пројекат БГД.ЕКОномија
понедељак, 10 јул 2017 17:12

dynuploaded07-10-2017 081417 25460У уторак 11. јула у 15 часова у сали за састанке у згради општине Обреновац одржаће се промоција пројекта „БГД.ЕКОномија“. Канцеларија за младе Града Београда уз подршку Министарства омладине и спорта покренула је пројекат под називом „БГД.ЕКОномија“. Пројекат има за циљ да подстакне предузетнички дух, запошљавање и самозапошљавање младих кроз иновативни приступ еколошком предузетништву. БГД.ЕКОномија спроводи се у сарадњи са Канцеларијом за младе општине Обреновац.

Заинтересовани за обуке из области предузетништва и екологије, односно пољопривреде, а у оквиру пројекта БГД.ЕКОномија, могу да се пријаве преко овог линка.

Пројекат је отворен за све младе (до 30 година) који су заинтересовани да усвоје знања из горе поменутих области. Сви одабрани учесници биће у обавези да присуствују свим предавањима, а они најуспешнији биће одабрани и организатор пројекта ће им доделити саднице пауловније.

Сви млади који прођу обуку и процес селекције, а добију саднице пауловније, имаће и индивидуални консултативни процес, са циљем што успешнијег развијања засада и пословног циклуса.

Пријаве су отворене до 31.јула до 23:59.

Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."