Извештај о спроведеном другом јавном конкурсу за учешће Градске општине Обреновац у финансирању пројеката удружења средствима из буџета Градске општине Обреновац за 2017. годину
петак, 19 мај 2017 09:52

Комисија за сарадњу са удружењима и омладином, на седници одржаној 18.05.2017. године, на основу члана 17. Правилника о начину финансирања пројеката удружења средствима буџета градске општине Обреновац  VIII-01 број 020-4/39 од 29.05.2015. године, по спроведеном конкурсу објављеном 13.04.2017. године, утврђује

ИЗВЕШТАЈ  О СПРОВЕДЕНОМ  ДРУГОМ ЈАВНОМ КОНКУРСУ ЗА УЧЕШЋЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ОБРЕНОВАЦ  У ФИНАНСИРАЊУ ПРОЈЕКАТА УДРУЖЕЊА СРЕДСТВИМА ИЗ БУЏЕТА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ОБРЕНОВАЦ ЗА 2017. ГОДИНУ

 I

На јавни конкурс расписан Одлуком председника градске општине VIII-01 број 020-4/30 од 13.04.2017. године за финансирање пројеката удружења средствима буџета градске општине Обреновац за 2017. годину стигло је 2 пријаве: 

1. Пријава Хуманитарне организације Срби за Србе са пројектом „Деца су наша будућност – помоћ за Миловановиће“. Оцењено је да је приложена документација комплетна.

2. Пријава невладине организације „Ленон“, са пројектом „Рокенрол прича из Барича“. Оцењено је да приложена документација није комплетна јер недостаје копија Статута партнерске организације, доказ да је извештај о стању рачуна за претходну годину поднет Агенцији за привредне регистре и две радне биографије.

II

Од укупно 2 пријавe на конкурсу, Комисија предлаже да се 1 пријава одбаци из разлога што уз пријаву није поднета комплетна документација, односно није у складу са прописаним административним условима, и то:

1. Пријава невладине организације „Ленон“ са пројектом „Рокенрол прича из Барича“ , где је оцењено да приложена документација није комплетна јер недостаје копија Статута партнерске организације, доказ да је извештај о стању рачуна за претходну годину поднет Агенцији за привредне регистре и две радне биографије.

III 

ПРЕДЛОГ РАНГ ЛИСТЕ СА БОДОВИМА

По разматрању пријаве и достављене документације подносиоца који испуњава услове конкурса, од стране свих чланова Комисије, пројекат је оцењен у складу са мерилима и критеријумима утврђеним Правилником и Одлуком о расписивању конкурса. У овом извештају се даје просек утврђен на основу збира укупних бодова за сваки пројекат, на основу чега је сачињена:

РАНГ ЛИСТА на начин како следи:

  1. Хуманитарној организацији Срби за Србе са пројектом „Деца су наша будућност – помоћ за Миловановиће“, припада укупно 86 бодова.

IV

ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ИЗБОРУ ПРОЈЕКАТА УДРУЖЕЊА КОЈИ ЋЕ СЕ ФИНАНСИРАТИ ИЗ БУЏЕТА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ОБРЕНОВАЦ У 2017. ГОДИНИ СА ИЗНОСОМ СРЕДСТАВА

На основу Ранг листе из тачке III овог извештаја, Комисија предлаже Већу и председнику градске општине Обреновац да донесу одлуку о избору једног пројекта који ће се финансирати средствима буџета Градске општине Обреновац у 2017. години са  укупним износом од 150.000,00 динара .

Предлаже се да се следећем пројекту одобри следећи појединачни износ:

  1. Хуманитарној организацији Срби за Србе за пројекат „Деца су наша будућност – помоћ за Миловановиће, определе средства у укупно траженом износу од 150.000,00 динара.

V

По разматрању предлога Комисије, а на основу сагласности Већа градске општине, председник градске општине донеће одлуку о избору пројеката који ће се финансирати из буџета градске општине Обреновац у 2017. години, у складу са предложеном Ранг листом за финансирање 1 пројекта, чија је укупна вредност 150.000,00 динара.

Одлуку је потребно доставити учесницима јавног конкурса и објавити на исти начин на који је објављен јавни конкурс. На основу Одлуке из првог става ове тачке председник градске општине закључиће уговор о финансирању пројеката удружења средствима буџета градске општине у 2017. години у року од 30 дана од дана доношења Одлуке. 

Сви подносиоци пројекта којима буду опредељена средства из буџета градске општине Обреновац, по овом конкурсу, су дужни да на обрасцима који ће бити приложени уз Уговор, достављају наративне и финансијске месечне извештаје ( у року од 7 дана по истеку месеца ) и завршни извештај (након реализације пројекта, најкасније у року од 15 дана).

Учесници конкурса имају право приговора у року од 5 дана од дана објављивања овог Извештаја са ранг листом.

Одлуку о приговору Комисија доноси у року од 15 дана од дана његовог пријема и иста је коначна.

                                                                                                  ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ

                                                                                                             Даница Тарабић

 

Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget