Обреновчани на Сајму пољопривреде у Новом Саду
петак, 19 мај 2017 06:46

sajampl2017Обреновачки пољопривредници посетили су  84. међународни сајам  пољопривреде који се ове године организује у Новом Саду. Сви заинтересовани могли су се пријавити у својим месним заједницама и у Градској општини Обреновац. 

Председник Градске општине Обреновац приликом обиласка највеће манифестације тог типа у југоисточној Европи изјавио је следеће:

Општина је традиционално организовала долазак наших пољопривредника на сајам и велико задовољство нам је што је преко 350 наших суграђана искористило прилику пре свега да оснажи своју производњу и да види шта је то ново што се може у агроекономији видети у овој години. Ми смо се пре свега посветили овим програмима које ми суфинасирамо као општина као што је систем за наводњавање и то је нешто што смо данас као општина с обзиром да је конкурс актуелан ставили у фокус свих наших пољопривредника, бушење бунара и повећање приноса ма која да је у култура у питању је наш основни циљ и трудићемо се да што је могуће више људи оснажимо да буду излагачи на овом сајму током наредних година а о профитима  и да кажем бенефитима који они могу као домаћинства добити ми ћемо се заиста трудити да то буде што већој мери финасирано од стране општине. Надамо се да ћемо имати прилику следеће године да наш Драган Марковић у једном потпуно новом руху и са потпуно новом производњом и обновљеном производњом представимо грађанима Србије - рекао је Чучковић.
 
sajamplj20172
 
Овом акцијом наставља се дугогодишња пракса комисије за пољопривреду ГО Обреновац која има за циљ едукацију свих пољопривредника. Прошле године сајам је посетило више од 350 људи из Обреновца. 
 
Члан Већа Градске општине Обреновац Александар Богићевић истакао је да су се стекли услови да Градска општина има шта да понуди и да покаже на овом сајму и са Секретаријатом Града Београда, Дирекцијом за пољопривреду заједно ће излагати на овом сајму наредне године и показати оно  све што општина Обреновац има од пољопривреде. 
 
 
Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget