Представљен пројекат тржног центра
уторак, 16 мај 2017 09:02

trz1У Улици краља Александра првог, преко пута спа центра, наредне године почеће са радом нови тржни центар. Простираће се на површини од 15 хиљада метара квадратних, а у њему ће посао наћи 250 Обреновчана. ,,Retail park" у Обреновцу гради компанија RC REINVEST. Данас је у општини Обреновац представљен изглед новог тржног центра.

 Према речима менаџера развоја фирме RC REINVEST Александра Стулића компанија из Чешке послује годинама успешно на тржишту Румуније, Бугарске и Србије. 
 
- Препознали смо Обреновац као изузетну локацију са добрим пословним окружењем где се на сваком кораку види побољшање услова становања за све суграђане. Ми углавном послујемо тако што купујемо приватна земљишта. Сигурно ћемо у склопу центра имате преко 25 садржаја и објекат ће се градити у неколико фаза. Сви контакти са нашом фирмом могу се остварити путем нашег сајта, то је веома важна информација за све потенцијалне закупце. Један део локала је већ заузет и ту ће бити престижна светска имена - нагласио је Стулић.
 
Весна Ђоковић, начелница Одељења за урбанизам и комунално-грађевниске послове, рекла је да је локација у припреми и да су наредни кораци везани за уређење инфраструктурног амбијента. Она је најавила да ће у наредном периоду бити и измештен далековод који се налази у непосредној близини простора на коме ће се налазити нови тржни центар.
 
trz2
 
Маја Лалић испред Одељења за развој Градске општине Обреновац рекла је да се добијањем новог тржног центра употпуњујуе амбијентална целина на уласку у Обреновац. Она је истакла да ће тржни центар пружити прилику младим људима, пре свега економске струке да на том месту започну своју професионалну каријеру. 
 
Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић казао је да је и у овој недељи покренут још један велики пројекат у Обреновцу.
 
- Тренутно смо у изградњи три фабрике за производњу и јако је важно да обреновчани имају могућност за квалитетном куповином. Тржни центар овог формата пружиће могућност да сви они који викендима иду у Инђију или у тржне центре у Београду, да могу ту активност да обаве у Обреновцу. Неколико милиона евра инвестиције биће директно преливено у обреновачку привреду и то значи да ће обреновачке компаније градити овај објекат и да ће те паре остати у Обреновцу. Додатних 250 нових радних месту пружиће прилику људима који су трговачке струке и који су жељни доказивања у овој врсти посла. Ту пре свега мислим на менаџере, на младе људе који су завршили економију и они ће на том месту моћи да остваре своју професионалну каријеру. Наш улаз у Обреновац ће бити далеко лепши него што је данас. Као и сви модерни европски градови имају аутопутеве, нове мостове и имају тржне центре на прилазима граду, тако ће бити и код нас током 2018 године када се овај пројекат заврши - најавио је Чучковић.
 
trz3
 
Радови на изградњи објекта почеће до краја године а у склопу изградње тржног центра биће урађена и нова саобраћајница која ће спојити насеље Дудови са улицом Краља Александра првог.
Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget