Нова деоница Дубоко - Мала Моштаница - Руцка
понедељак, 15 мај 2017 12:51

rucka1Алтернативни правац ка Београду, који води преко Дубоког и Мале Моштанице до Руцке, биће ускоро уређен а затим и асфалтиран. Реч је о деоници пута која износи 700 метара и спаја Моштаничку и Улицу Душана Дамњановића на Умци.

 Помоћник председника Градске општине Обреновац Радован Манојловић казао је да општина Обреновац дати свој допринос како би се посао што пре завршио. Он је рекао да је ова деоница пута била заборављена и да ће све инстутуције дати свој допринос како би пут био урађен у што краћем року. Манојловић је нагласио да ће пре почекта асфалтирања пут бити очишћен и пресвучен туцаником. 
 
rucka3
 
Иван Лазаревић председник савета месне заједнице Мала Моштаница рекао је да је алтернативни правац исто тако значај и за све мештане тог краја првенествено због линије градског превоза која саобраћа из Руцке. 
 
rucka2
 
Председник Градске општине Обреновац Миросчав Чучковић подсетио је да ће у наредном периоду бити завршена деоница аутопута која ће практично саобраћати од Мислођина све до Прељине.
 
- То ће бити тренутак који ће бити јако незгодан за све обреновчане, пошто ће сви из Београда хтети да се управо ту да се укључе на аутопут. Наша саобраћајница преко Дубоког, Умке и Барича ће бити додатно оптерећена. Она је већ сада поприлично оптерећена саобраћајем и семафор у Баричу суштински кочи саобраћај и ми ћемо то решити у наредном периоду. Нова саобраћајница у залеђу Дубоког коју радимо заједно са општином Чукарица и Градом Београдом, пружиће могућност да имамо алтернативни излазак из Обреновца и она је од суштинске важности за грађане Обреновца док се не буде завршио нови мост и док се не буде спојио са Београдом. На тај начин имаћемо саобраћајни коридор који ће бити проточнији и који ће бити такав да ће и у вандредним ситуацијама сви обреновчани нормално долазити и одлазити својим возилима из нашег града - казао је Чучковић. 
 
Трасу нове саобраћајнице сви заинтересовани могу погледати до 25. маја у згради општине Обреновац. 
 
 
Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget