Представа ,,Бомба у глави’’ Поетски Театар ЦОТК ТЕНТ
понедељак, 15 мај 2017 08:55

PhotoПозориште ,,Поетски театар’’ Центра за очување традиције и културе ,,Термоелектране Никола Тесла’’ Обреновац ће у уторак 16. маја 2017. године у 20 часова у позоришној сали Спортско-културног центра Обреновац извести представу ,,Бомба у глави’’. Представа је рађена у режији Александра Величковића, руководиоца позоришта ,,Поетски театар’’, а по тексту нашег суграђанина Радоја Радосављевића.
Неочекивана вест о могућности да се у темељу њене зграде налази бомба, која сваког часа може да експлодира, вођу нарко-картела, подводачицу, директорку „ријалити“ телевизије, тајкуна Јелицу Јелу Злоногу, затиче у јеку великих припрема за одржавање оснивачке скупштине удружења „Безразложно оптужених привредника“ помоћу ког планира да зада завршни ударац свом архи-непријатељу, полицијском инспектору Ђури, који је годинама прогони. У Јеличиној исконској борби за „врли нови свет“ коју води током читавог комада, помаже јој плејада колоритних ликова,почев од њених зетова Миливоја и Радивоја, затим хиперактивног неуравнотеженог директора Звонка, неговатељице Маре, кућне помоћнице Милеве, Томе, Пирета, Славке... који ће нам, служећи Злоноги и учествујући, или пак саботирајући је, у њеним мањим и већим неподобштинама, открити штошта о нама самима и стварности коју делимо...


Позориште "Поетски Театар" је основано 2002. године и од тада су њени чланови организовали мноштво програма базираних на музици, рецитацији и драми. Од 2012. године позориште званично ради у оквиру Центра за очување традиције и културе "Термоелектране Никола Тесла" Обреновац.


Цена улазнице: 250 РСД

Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget