Превентивни обилазак речних водотокова
понедељак, 17 април 2017 12:11

prev1Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић обишао је данас све тачке које су од значаја за безбедност Обреновца заједно са представницима ЈВП ,,Београдводе" и Ватрогасне станице Обреновац. 

 Он је овом приликом рекао да је превентивни обилазак урађен након наредбе Републичког штаба за вандредне ситуације и на основу информација Републичког Хидрометеоролошког завода Србије.
 
- Тренутно стање јесте добро, међутим за уторак и среду су најављене велике падавине преко 30мл по метру квадратном и то је нешто што ће бити под будним оком пажње свих служби које су надлежне за безбедност Обреновца и ми ћемо правовремено извештавати грађане Обреновца. Са обзиром да се пољопривредници жале да је земља сува и са обзиром да смо имали припремне радове на санацији пре свега канала поред пута и унутрашњих вода као и санацију свих насипа, мислим да ова количина вода која је најављена је нешто што неће представљати никакву опасност. Све службе ће наредних дана бити у приправности како би се грађани извештавали на прави начин. Без обзира што су празници екипе су стално на терену и захвалио бих се свим надлежним службама - казао је Чучковић.
 
prev2
 
Иван Кузмић надзорник радне једнице ЈВП ,,Београдводе" истакао је да су све реке у коритима и да не постоји бојазан од било какве опасности и изливања. Он је рекао да су екипе редовно на терену и да се прати стање свих водопривредних објеката. Кузмић је додао да се тренутно ради санација насипа преко којих прелази аутопут и да ће након тих радова сви објекти бити потпуно безбедни. 
 
prev3
 
Контрола критичних тачака извршена је на реци Тамнави код Ћемановог моста, насипу Чиковац у Великом Пољу као и на црпној станици ТЕ Велики Црљени на Колубари.
Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget