Општина Обреновац на конференцији НАЛЕД
среда, 12 април 2017 13:23

naled1У среду, 12. априла у Палати Србија одржан је форум локалних лидера о условима пословања и јачању капацитета локалних самоуправа
за подршку привреди и инвестицијама, који је окупио доносиоце одлука из Министарства државне управе и локалне самоуправе, Развојне агенције Србије, НАЛЕД-а и општина и градова.

Скуп је отворила министарка државне управе и локалне самоуправе Ана Брнабић, а овом приликом додељени су и цертификати представницима Канцеларија за локални економски развој који су успешно завршили програм обуке у оквиру пројекта
„Јачање структура у локалној самоуправи за подршку ММСП". Министарка Брнабић истакла је да су канцеларије за локални економски развој од огромног значаја и да су оне најзначајнији део почетка развоја Србије. Она је подсетила да су локалне самоуправе генератори економског развоја.

 

naled2

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић рекао је овом приликом да је директан производ локалне канцеларије за економски развој и сама фабирка Меи Та.

- Ми се код те инвестиције нисмо зауставили и радили смо на томе да имамо 4 директне фабрике на нашој териториј. Када то кажем мислим на две фабрике Меи Та и имаћемо две фабрике које ћемо видети током ове године. У тим фабрика биће више стотина радних места из прехрамбреног и металског комплекса. На тим местима ћемо пружити прилику да сви обреновчани добију посао. Желим да обавестим грађане Обреновца да су страни инвеститори купили плац на уласку у Обреновац и да ћемо имати тржни центар као и сви велики градови у Европи. Изградњом аутопута и инвестицијом као што је Меи Та покренули смо лавину која је незаустављива и која ће учинити Обреновац једним од најлепших и најразвијених градова Србије - нагласио је Чучковић.

 

 

Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget