JA slide show

 

[ инфо @ локал ]
Канцеларија за младеЈавни позив за предлагање кандидата за чланове Савета за младе
01/12/2016

Oвом приликом желим да вас позовем да предложите кандидате за чланове Савета за младе Већа градске општине Обреновац чије формирање је један од важних механизама реализације, контроле и вредновања Локалног акционог плана за младе градске општине Обреновац за период 2016–2021. који је усвојила Скупштина градске општине Обреновац (VII -01 бр. 020-157 од 29. децембра 2015. године).


Канцеларија за младеАктивности у месној заједници Рвати
25/11/2016

У месној заједници Рвати у насељу Гај 2 уређено је ново игралиште. Захваљујући подршци кроз програм Омладински фонд Градске општине Обреновац овај простор опремљен је клацкалицама, љуљашкама, кућицама са тобоганом и новим клупама.


Канцеларија за младеПозоришни фестивал "ЧАПЉА- фестивал кратких драмских форми"
20/11/2016

У организацији Удружења „Снага оптимизма", уз подршку Комисије за културу ГО Обреновац и Фондације "Траг", 16. и 17. децембра у великој позоришној сали Спортско културног центра "Обреновац" одржаће се позоришни фестивал "ЧАПЉА- фестивал кратких драмских форми".


Канцеларија за младеУченички парламент Техничке школе добио подршку за пројекат "Наших руку клупица"
16/11/2016

Да чланство у Ученичком парламенту школе омогућава слободу и креативност, али тражи посвећење и организован приступ, на прави начин су доказали ученици Техничке школе на овогодишењем конкурсу Уније средњошколаца Србије за ђачке парламенте. Једна од 12 победничких идеја које симболизују активизам и одговорност према својој школи и средини у којој живе је и њихова под називом - "Наших руку клупица".


Канцеларија за младеФестивал ,,Обреновачки позоришни сусрети’’
14/11/2016

Центар за очување традиције и културе ,,Термоелектране Никола Тесла'', уз подршку програма Омладински фонд општине Обреновац, организује први аматерски омладински драмски фестивал у Обреновцу, ,,ОПС’’ (Обреновачки позоришни сусрети), који ће се одржати у периоду од 17. до 20. новембра у малој сали Спортско-културног центра Обреновац.


Канцеларија за младеПредседник општине обишао курс енглеског језика
12/11/2016

Канцеларија за младе Управе градске општине Обреновац, у оквиру програма неформалног образовања, а уз подршку Канцеларије за младе и сарадњу са удружењима Градске управе Града Београда и сарадњи са Националном службом за запошљавање - одељење Обреновац, реализује бесплатане почетне курсеве енглеског и немачког језика за децу и младе из Обреновца. Формиране су по две групе, а број учесника по групи је до 30.