JA slide show

 

[ инфо @ локал ]
Канцеларија за младеПројекција краткометражног филма полазника филмске радионице
21/02/2017

Радионица филма у оквиру програма неформалног образовања „Обреновац-град знања" реализована је током зимског распуста. Полазници узраста од 12 до 26 година су имали прилику да се упознају са појмовима филм, сценарио и одабир глумаца, прошли су кратак курс снимања и монтаже, а све уз подршку предавача Бориса Несторовића.


Канцеларија за младеКоначна ранг листа за доделу студентских награда најбољим студентима са територије градске општине Обреновац
17/02/2017
article thumbnail

Веће градске општине Обреновац, на седници одржаној дана 17. фебруара 2017. године, на основу члана 55. Статута градске општине Обреновац (''Сл. лист града Београда'', бр. 19/14 – пречишћен текст и 73/14), члана 24. Одлуке о студентским наградама (''Сл. лист града Београда'', број 12/14) и члана 58. Пословника Већа градске општине Обреновац (''Сл. лист града Београда'' број 6/13 и 12/15), разматрајући предлог Коначне ранг листе студената за доделу студентских награда најбољим студентима са територије градске општине Обреновац у школској 2016/2017. години који је утврдила Комисија за образовање дана 13.02.2017. године по спроведеном конкурсу по Одлуци Већа градске општине Обреновац VII – 02 б [ ... ]


Канцеларија за младеПозив на округли сто "Приступ хендикепу кроз људска права"
17/02/2017

Канцеларија за младе Обреновац у сарадњи са удружењем грађана "Снага оптимизма", удружењем грађана "КЕЦ Тара", удружењем грађана "Еко двориште" и сурдологом Анђелком Каљевић позива локалне медије да узму учешће на округлом столу "Приступ хендикепу кроз људска права", који ће се одржати 21. фебруара у Спортско-културном центру, са почетком у 11 часова.


Канцеларија за младеНови циклус драмских радионица за младе
14/02/2017

"Паско Хатор" позориште позива све младе заинтересоване за драмску уметност да се током фебруара пријаве на нови циклус драмских радионица које почињу од 1. марта 2017. год. у просторијама Позоришта. Нови полазници ће имати прилике да се упознају са основама сценског говора, сценске игре и покрета, глуме и историјом позоришта. Групе се формирају узрасно, а часови се одржавају два пута недељно. Посебан програм је предвиђен за извођачки ансамбл.


Канцеларија за младеТренинг – Програмско буџетирање и локална омладинска политика
08/02/2017

Фондација Ана и Владе Дивац и Фондација за младе Обреновца, уз подршку Сталне конференције градова и општина и у сарадњи са општином Обреновац, организују тренинг "Програмско буџетирање и локална омладинска политика". Тренинг ће бити одржан у понедељак 13. фебруара од 13 до 15 часова у Клубу за децу и младе Спортско културног центра у Обреновцу.


Канцеларија за младеШкола модерне гитаре током зимског распуста за децу и младе из Обреновца
04/02/2017

Канцеларија за младе општине Обреновац, заједно са Спортско-културним центром „Обреновац" и Библиотеком „Влада Аксентијевић", током зимског распуста 2017. године у оквиру програма неформалног образовања реализује 14 бесплатних радионица под називом „Обреновац–град знања". Циљ овог програма је да обезбеди квалитетно, интерактивно, занимљиво неформално образовање и ангажовано провођење слободног времена током зимског распуста. Представници Градске општине Обреновац посетили су полазнике школе модерне гитаре.