JA slide show

 

[ инфо @ локал ]
Канцеларија за младеРадионица цртања и сликања за младе током лета у Обреновцу
13/07/2016

У оквиру програма „Обреновац - град знања" током лета организује се 13 бесплатних радионица. Канцеларија за младе општине Обреновац заједно са Спортско-културним центром „Обреновац" и Библиотеком „Влада Аксентијевић" организује овај програм. 


Канцеларија за младеКорисници Дневног боравка за МНРО учесници радионице „Мандала“
12/07/2016

Корисници Дневног боравка за децу и омладину ометену у развоју Обреновац, у сарадњи са Канцеларијом за младе општине Обреновац, учествују у радионици „Мандала“ која се реализује током лета у оквиру програма „Обреновац-град знања".


Канцеларија за младеПотребни волонтери за рад у Центру за подршку породици „Путоказ” у Обреновцу
12/07/2016

Фондација СОС Дечија села Србија у оквиру пројекта „Програм јачања породице“ тражи волонтере, заинтересоване младе људе, дипломиране или студенте завршних година студија хуманистичких наука, са пребивалиштем у Обреновцу. Волонтери су потребни за рад у Центру за подршку породици „Путоказ”, на локацији Обреновац.


Канцеларија за младеПромоција конкурса Дивац омладинског фонда у уторак у Клубу за децу и младе
04/07/2016
article thumbnail

У уторак, 5. јула, у Клубу за децу и младе у приземљу Спортско-културног центра „Обреновац", у 18.00 часова, биће одржана промоција конкурса Дивац омладинског фонда. 


Канцеларија за младеДодељене награде најбољим студентима
28/06/2016

Најбољи обреновачки студенти добили су данас други део награде која се додељује најбољим студентима са територије Градске општине Обреновац. Износ од по 36.000 динара примило је 50 студената, и то 45 најбољих студената са факултета и високих школа чији је оснивач Република Србија и 5 студената акредитованих приватних факултета. 


Канцеларија за младеЈош пет дана за пријаве на радионице током лета за младе из Обреновца
23/06/2016

Канцеларија за младе општине Обреновац, заједно са Спортско-културним центром „Обреновац" и Библиотеком „Влада Аксентијевић", током лета 2016. године у оквиру програма неформалног образовања реализује 13 бесплатних радионица под називом „Обреновац–град знања". Циљ овог програма је да обезбеди квалитетно, интерактивно, занимљиво неформално образовање и ангажовано провођење слободног времена током лета.