JA slide show

 

[ инфо @ локал ]
Канцеларија за младеЗаједно за младе
30/09/2016

Канцеларија за младе Градске општине Обреновац узела је учешће на конференцији ,,ЗАЈЕДНО ЗА МЛАДЕ" у Сава центру 28.09.2016. Данашња конференција ,,Заједно за младе" је конференција о омладинској политици у локалној заједници и уједно први састанак мреже за младе. Конференцију је отворио министар омладине и спорта Вања Удовичић.


Канцеларија за младеОтварање изложбе фотографија „Обреновац очима странца" 30. септембра у СКЦ-у
22/09/2016

У петак, 30. септембра, у Галерији Спортско-културног центра „Обреновац", у 20.00 часова биће отворена изложба фотографија под насловом „Обреновац очима странца".


Канцеларија за младеОтворен конкурс за Први аматерски позоришни фестивал у Обреновцу - „ОПС - Обреновачки позоришни сусрети"
13/09/2016

Полазници школе глуме при Центру за очување традиције и културе ТЕ „Никола Тесла" од 18. до 20. новембра организују аматерски позоришни фестивал у Обреновцу под називом „ОПС - Обреновачки позоришни сусрети". Циљ фестивала је промоција културе и аматерског позоришног стваралаштва. 


Канцеларија за младеОпштина Обреновац акредитована за примање волонтера у оквиру програма Европски волонтерски сервис
09/09/2016

Градска општина Обреновац, односно Канцеларија за младе, је данас добила акредитацију за примање иностраних волонтера у оквиру акције Европски волонтерски сервис - ЕВС програма Европске уније Ерасмус +, као прва општина у Србији. ЕВС даје младима могућност да као волонтери/ке живе и раде у другим земљама током највише 12 месеци. ЕВС је отворен за све младе, узраста од 18 до 30 година, без обзира на њихово образовање и претходно искуство.


Канцеларија за младеДодељени уговори за пројекте Дивац омладинског фонда
03/09/2016

Представници Дивац омладинског фонда, заједно са представницима општине Обреновац, данас су у Клубу за децу и младе у Обреновцу наградили чековима и свечано потписали уговоре са носиоцима одабраних пројеката подржаних на конкурсу Дивац омладинског фонда за младе из Обреновца.


Канцеларија за младеЈавни час музичке радионице
03/09/2016

Јавни час музичке радионице - развој музичких способности кроз хорско певање, која је одржана у летњем циклусу програма неформалног образовања „Обреновац-град знања", одржаће се у недељу у Клубу за децу и младе Спортско-културног центра „Обреновац", од 17 часова.