JA slide show

 

[ инфо @ локал ]
Канцеларија за младеОмладински фонд одабрао пројекте који ће бити подржани
11/08/2016

Након завршетка конкурса Омладинског фонда за младе из Обреновца, који је био отворен до 15.  јула 2016. године, а на који је стигло 34 пријаве, одбор Дивац омладинског фонда је одабрао пројекте који ће бити реализовани у периоду од 25. августа до 30. новембра 2016. године.


Канцеларија за младеУчесници међународног волонтерског кампа на имању код скулптора Ратка Вулановића
08/08/2016

Учесници међународног волонтерског кампа, који организује Канцеларија за младе у сарадњи са Удружењем грађана „Еко двориште", су у петак, 5. августа, провели неколико сати на имању скулптора Ратка Вулановића. Имање од 45 ари познатог уметника налази се у Малој Моштаници, а преко 40 година уметник је у дворште одлагао своја скулпторска дела, чиме је простор природе претворио у ленд арт инсталацију.


Канцеларија за младеУчесници међународног волонтерског кампа уређују Забран
03/08/2016

Од 1. до 15. августа у Обреновцу на Међународном волонтерском кампу борави група младих из Шпаније, Русије, Кине, Француске, Италије, Мексика, Белгије, Хрватске и Србије. 


Канцеларија за младеДанас почиње Међународни волонтерски камп у Обреновцу
01/08/2016

Од 1. до 15. августа 2016. године у Обреновцу ће на Међународном волонтерском кампу боравити група младих из Шпаније, Украјине, Русије, Јапана, Француске, Италије, Мексика, Белгије, Хрватске и Србије.


Канцеларија за младеБесплатне радионице знаковног језика у августу у Обреновцу
27/07/2016

На Градском тргу у Обреновцу 6. септембра ће бити одржан јавни час знаковног језика, у оквиру пројекта „Наше руке-наша реч". Организатори јавног часа позивају све заинтересоване грађане Обреновца, који желе да уче основне конверзацијске фразе на знаковном језику, као и преводе песама на знаковни језик, да се пријаве на бесплатне радионице знаковног језика.


Канцеларија за младеРадионица цртања и сликања за младе током лета у Обреновцу
13/07/2016

У оквиру програма „Обреновац - град знања" током лета организује се 13 бесплатних радионица. Канцеларија за младе општине Обреновац заједно са Спортско-културним центром „Обреновац" и Библиотеком „Влада Аксентијевић" организује овај програм.