JA slide show

 

[ инфо @ локал ]
Канцеларија за младеОбука за младе и удружења о прикупљању средстава у Обреновцу
18/10/2016

У оквиру пројекта Дивац омладински фондови који Фондација Ана и Владе Дивац већ 3 године реализује у сарадњи са oпштином Обреновац и уз подршку Америчке агенције за међународни развој биће организован тренинг о прикупљању средстава са циљем ефикаснијег решавања проблема које млади препознају у својој заједници. Тренинг ће водити Милош Ђуричанин из Српске асоцијације менаџера.


Канцеларија за младеБесплатни почетни курсеви енглеског и немачког језика за децу и младе из Обреновца
12/10/2016

Канцеларија за младе Управе градске општине Обреновац, у оквиру програма неформалног образовања, а уз подршку Канцеларије за младе и сарадњу са удружењима Градске управе Града Београда, реализује бесплатане почетне курсеве енглеског и немачког језика за децу и младе из Обреновца. Биће формиране по две групе, а број учесника по групи је до 20.


Канцеларија за младеЗаједно за младе
30/09/2016

Канцеларија за младе Градске општине Обреновац узела је учешће на конференцији ,,ЗАЈЕДНО ЗА МЛАДЕ" у Сава центру 28.09.2016. Данашња конференција ,,Заједно за младе" је конференција о омладинској политици у локалној заједници и уједно први састанак мреже за младе. Конференцију је отворио министар омладине и спорта Вања Удовичић.


Канцеларија за младеОтварање изложбе фотографија „Обреновац очима странца" 30. септембра у СКЦ-у
22/09/2016

У петак, 30. септембра, у Галерији Спортско-културног центра „Обреновац", у 20.00 часова биће отворена изложба фотографија под насловом „Обреновац очима странца".


Канцеларија за младеОтворен конкурс за Први аматерски позоришни фестивал у Обреновцу - „ОПС - Обреновачки позоришни сусрети"
13/09/2016

Полазници школе глуме при Центру за очување традиције и културе ТЕ „Никола Тесла" од 18. до 20. новембра организују аматерски позоришни фестивал у Обреновцу под називом „ОПС - Обреновачки позоришни сусрети". Циљ фестивала је промоција културе и аматерског позоришног стваралаштва. 


Канцеларија за младеОпштина Обреновац акредитована за примање волонтера у оквиру програма Европски волонтерски сервис
09/09/2016

Градска општина Обреновац, односно Канцеларија за младе, је данас добила акредитацију за примање иностраних волонтера у оквиру акције Европски волонтерски сервис - ЕВС програма Европске уније Ерасмус +, као прва општина у Србији. ЕВС даје младима могућност да као волонтери/ке живе и раде у другим земљама током највише 12 месеци. ЕВС је отворен за све младе, узраста од 18 до 30 година, без обзира на њихово образовање и претходно искуство.