JA slide show

 

[ инфо @ локал ]
Канцеларија за младеПотписан уговор о додели финансијских средстава за програме и пројекте од јавног интереса у областима омладинског сектора
27/05/2016

Министарство омладине и спорта организовaло је јуче у Палати Србија потписивање уговора о додели финансијских средстава за програме и пројекте од јавног интереса у областима омладинског сектора које ће спроводити локалне самоуправе.


Канцеларија за младеКонкурс Дивац омладинског фонда за младе из Обреновца
25/05/2016
article thumbnail

Позивамо све неформалне и формалне групе младих са територије општине Обреновац да поднесу предлоге пројеката Дивац омладинском фонду до 15. јула 2016. године. Омладинским фондом управља десет чланица и чланова, младих људи из Обреновца, који имају улогу Одбора који расписује конкурсе и одлучује о финансирању пројеката неформалних и формалних група младих са територије наше општине.


Канцеларија за младеТрибина „Идоли младих некада и сада“ сутра у библиотеци
16/05/2016
article thumbnail

Трибина „Идоли младих некада и сада“ биће одржана у уторак, 17. маја, у 19.00 часова, у читаоници Библиотеке „Влада Аксентијевић". 


Канцеларија за младеПозив за предаваче који желе да учествују у реализацији програма „Обреновац-град знања" током летњег распуста
11/05/2016

Канцеларија за младе Управе градске општине Обреновац, заједно са Спортско-културним центром „Обреновац" и Библиотеком „Влада Аксентијевић", већ шесту годину реализује програм „Обреновац-град знања“.


Канцеларија за младеБесплатна радионица за младе из Обреновца
25/04/2016

У среду, 27. априла, у 19.00 часова, почиње бесплатна радионица „Јастуче" за све младе од 15 до 19 година. То је креативна радионица израде декоративних јастучића коју ће водити Зорица Хранисављевић, дипломирани сликар-костимограф. Радионица „Јастуче” ће се реалзовати у току априла и маја у просторијама Удружења „Круна од нота”.


Канцеларија за младеПромоција међународних волонтерских кампова у обреновачким средњим школама
21/04/2016

Канцеларија за младе општине Обреновац је већ пет година контакт тачка Младих истраживача Србије за међународне волонтерске кампове, али исто толико година је и акредитована за програм Европски волонтерски сервис који је део Ерасмус+ програма за младе Европске Уније за промовисање мобилности младих кроз међународне активности и неформално образовање.