ЈП за изградњу Обреновца

Јавно предузеће за изградњу Обреновца
Вука Караџића 99д
11500 Обреновац
телефони: 8720 295; 8721 071; 8721 927
мејл адреса:  Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
www.jpobrenovac.rs

ПИБ: 101933143   
Мат.број: 06900496

Програм пословања ЈП за изградњу Обреновца за 2015. годину
Програм пословања ЈП за изградњу Обреновца за 2013. годину

 

Јавно предузеће за изградњу Обреновца основано је као јавно предузеће одлуком Скупштине општине Oбреновац 31.03.1993. године, али као организација са посебним задацима од интереса за општину Обреновац постоји од 01.01.1987. године формирањем Радне заједнице заједничких стручних служби ОСИЗ-а за грађевинско земљиште и путеве општине Обреновац и Основне заједнице становања општине Обреновац, која се сматра  зачетком начина рада и пословања Јавног предузећа за изградњу Обреновца, односно његовог правног претходника Друштвеног фонда за грађевинско земљиште и путеве општине Обреновац.

Јавно предузеће за изградњу Обреновца, односно његови правни претходници, су кроз цео период пословања били препознатљиви по великом броју високо образованих и стручних кадрова који су доприносили успешном пословању и унапређењу услова живота и рада свих грађана општине Обреновац.

Jавно предузеће се бавило израдом планске и пројектне документације, тако да је општина готово у потпуности покривена урбанистичким плановима.

Урађен је просторни план општине, план генералне регулације и низ планова детаљне регулације. Такође се ради на завршетку студије развоја општине и саобраћајне студије.

Урађени су значајни објекти у области водоснабдевања, фекалне и кишне канализације, топлификације, телефонизације и гасификације општине.

Такође, ЈП за изградњу се може похвалити и успешном реализацијом и изградњом више од 40км саобраћајница сваке године, уређењем градских тргова, паркова, тротоара, реконструкцијом многих сеоских игралишта и домова културе, монтажом јавне расвете, изградњом  ниско напонских мрежа, уређењем канала и још много тога.       

Јавно предузеће данас има 43 запослена од којих 30 са високом и вишом и 13 са средњом стручном спремом.

Полазећи од врсте послова и потребе да се на функционалном принципу обезбеди обављање сродних међусобно повезаних послова у ЈП за изградњу Обреновца су образована 4 сектора и то:

1. Сектор техничких послова
2. Сектор за урбанизам и просторно планирање, којима непосредно руководи помоћник директора за техничке послове Боривој Ђорђевић
3. Сектор економско финансијских послова
4. Сектор правних и општих послова којима непосредно руководи помоћник директора за финансијске послове Дарко Димитријевић.
 
Имајући у виду остварене резултате ЈП за изградњу Обреновца се може сврстати у елитна предузећа на територији општине Обреновац и шире, што је гаранција и подстрек за наставак успешног рада и пословања.  
 
Вд директора: Милан Марошанин.

 


 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget