ПОЗИВ ЗА ПАРТНЕРСТВО И УЧЕШЋЕ У ИЗРАДИ АКЦИОНОГ ПЛАНА ЗА МЛАДЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ОБРЕНОВАЦ
четвртак, 14 мај 2009 13:11

Позивамо Вас да се придружите поцесу израде Акционог плана за младе наше општине, који покреће Канцеларија за младе у партнерству са Групом “Хајде да..”, Вама и другим одговорним странама за развој младих у општини. Овај процес део је пројекта израда акционих планова и у другим општинама у Србији, који Група Хајде да координира уз финансијску подршку: Међународног центра Olof Palme и SIDA-е.

Опширније...
 
Tренинг за средњошколце
среда, 13 мај 2009 12:52
Канцеларија за младе овог викенда организује два тренинга за средњошколце. Теме тренинга су Психологија демократске насупрот ауторитативној личности и Решавање конфликта ненасилним путем. Тренинзи се одржавају у великој сали Општине 16. и 17. маја са почетком у 10 часова.
 
Мере штедње
понедељак, 11 мај 2009 10:43
Општинско веће Скупштине градске општине Обреновац на данашњој седници усвојило је предлогде Правилника о коришћењу мобилних телефона, службених возила и репрезентације.Према речима Саше Сремчевића, начелника општинске управе нови правилници представљају усаглашавање са Статутом Града Београда и Општине Обреновац али поштују и препоруку градоначелника Београда Драгана Ђиласа о мерама рационализације и штедње.
Опширније...
 
Дан победе над фашизмом и Дан Европе
недеља, 10 мај 2009 10:27

Дан победе један је од најзначајнијих празника у европском календару, а будући да означава преломни тренутак у коме је дефинисан изглед Европе будућности, од 1986. године обележава се и као „Дан Европе“. 
У жељи да се НЕ ЗАБОРАВИ херојска антифашистичка борба у којој је око 1.500.000 људи бивше Југославије дало своје животе, али и укаже на европску перспективу Србије,

Опширније...
 
Обука будућих предузетника
четвртак, 07 мај 2009 09:24

Предузетнички центар Обреновац у сарадњи са Канцеларијом за младе данас и сутра организује обуку за потенцијалне предузетнике под називом „Знањем до успешног предузетника“. Обуке се реализују у оквиру „Програма за планирање и реаговање у ванредним ситуацијамаи јачања економске сигурностичију имплементацију у Србији“ финансира USAID. Данашњој обуци присуствовао је и Жељко Јоветић, председник Општине Обреновац.

Опширније...
 
ЕТНО РАДИОНИЦА
среда, 06 мај 2009 13:12

Од суботе, 9. маја, до недеље, 28. јуна сваке суботе од 10.00 до 14.00 сати и сваке недеље од 12.00 до 16.00 сати у галерији СКЦ Обреновац одржаваће се ЕТНО РАДИОНИЦА за младе од 13 до 18 година - бесплатни часови ткања (на оригиналном разбоју), плетења, хеклања и веза.

Опширније...
 
КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СТУДЕНТСКИХ НАГРАДА НАЈБОЉИМ СТУДЕНТИМА СА ТЕРИТОРИЈЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ОБРЕНОВАЦ У 2009. ГОДИНИ
уторак, 05 мај 2009 06:12

I – Расписује се конкурс за доделу 55 студентских новчаних награда од по 15.000,00 динара нето – најбољим студентима основних и мастерс студија факултета и виших школа које су акредитоване, са пребивалиштем на територији општине Обреновац, за шта су у буџету градске општине Обреновац за 2009. годину обезбеђена средства у износу од 1.000.000,00 (милион) динара.

Опширније...
 
ОДРЖАНА XX СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА
четвртак, 30 април 2009 10:40
На данас одржаној седници Општинско веће Градске општине Обреновац усвојило је одлуку о расписивању конкурса за доделу студентских награда најбољим студентима са територије ГО Обреновац за 2009. годину.

Усвојен је и захтев Регионалног центра развој малих и средњих предузећа за доделу финансијске помоћи за суфинансирање  пројекта „Подизање капацитета Предузетничког центра Обреновац“ који би требало да се реализује у сарадњи са норвешким партнером.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 721 722 723 724 725 726 727 728 Следећа > Крај >>

Page 726 of 728

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

 

Сервис грађана

servisGradjana

Извештајна станица: ДРАЖЕВАЦ

hidrosloski podaci

Извештајна станица: ЋЕМАНОВ МОСТ

hidrosloski podaci

Актуелни конкурси

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget

 

fondIvanB

Јавно обавештење и јавни позив спортском савезу Обреновац и спортским организацијама са седиштем на територији ГО Обреновац

 
 

Конкурс за радна места у фабрици "MEI TA Europe"

 
 

Документација за регистрацију стамбене заједнице

registracija-stambenih-zajednica

gradjevinske dozvole

Инвестирајте у Обреновац

javnenabavke

konkursimsp

Канцеларија за младе

COVER-akademska-mreza