Екофонд је расписао конкурс за финансирање пројеката за заштиту животне средине у 2009.
среда, 20 мај 2009 08:26
Конкурс је расписан за финансирање програма, пројеката и других активности у области заштите животне средине за 2009. годину чији су носиоци невладине организације (удружења грађана и струковне oрганизације).
Право учешћа на Конкурсу имају наведени субјекти који се у оквиру своје делатности баве питањима заштите животне средине.
Опширније...
 
Две радионице у КЗМ Обреновац
уторак, 19 мај 2009 12:59

Канцеларија за младе општине Обреновац, у оквиру програма Школски пројектни тимови, 23. и 24 маја организује две радионице:
- Медијска писменост као заштита од манипулације, технике манипулације и како је препознати (како интелигентно гледати, слушати, читати, где су све опасности)
- Социјални маркетинг и комуницирање с јавношћу или како користити медије за промоцију сопствених идеја, како учинити своје поруке јасним

Опширније...
 
Усвојена Одлука о Месним заједницама
уторак, 19 мај 2009 12:41
На седници Општинског већа која је данас одржана у Великој сали општине донето је низ веома значајних одлука везаних за функционисање локалне самоуправе а прихваћен је и сет предлога о рационализацији и смањењу трошкова како зазараде постављених и изабраних лица тако и за трошкове мобилне телефоније.
Опширније...
 
Иван Обредовић промотер Дечијих олимпијских игара
уторак, 19 мај 2009 09:56
Иван Обредовић, играч Фудбалског клуба "Партизан и државни репрезентативац, промотер је Деветих дечијих олимпијских игара које заједнички организују Општина Обреновац и Предшколска установа "Перка Вићентијевић". Дечије олимпијске игре трају три дана почев од 26. маја и уједно су почетак обележавања 150 година од употребе имена Обреновац. У оквиру игара малишани из Предшколске установе ће се такмичити у разним спортским дисциплинама примереним њиховом узрасту на три терена- у вртићу Весељко, Спортској хали СКЦа и у Балон сали.
 
Златни пехар
петак, 15 мај 2009 11:53
Општина Обреновац је на овогодишњем 76. међународном новосадском сајму пољопривреде добила златни пехар за изложена говеда сименталске расе и колекције оваца виртемберг расе. Посебан успех забележио је одгаивач оваца из овог краја Живорад Живковић из Звечке који је проглашен за апсолутног шампиона новосадског сајма у овчарству за 2009. годину.
 
ПОЗИВ ЗА ПАРТНЕРСТВО И УЧЕШЋЕ У ИЗРАДИ АКЦИОНОГ ПЛАНА ЗА МЛАДЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ОБРЕНОВАЦ
четвртак, 14 мај 2009 13:11

Позивамо Вас да се придружите поцесу израде Акционог плана за младе наше општине, који покреће Канцеларија за младе у партнерству са Групом “Хајде да..”, Вама и другим одговорним странама за развој младих у општини. Овај процес део је пројекта израда акционих планова и у другим општинама у Србији, који Група Хајде да координира уз финансијску подршку: Међународног центра Olof Palme и SIDA-е.

Опширније...
 
Tренинг за средњошколце
среда, 13 мај 2009 12:52
Канцеларија за младе овог викенда организује два тренинга за средњошколце. Теме тренинга су Психологија демократске насупрот ауторитативној личности и Решавање конфликта ненасилним путем. Тренинзи се одржавају у великој сали Општине 16. и 17. маја са почетком у 10 часова.
 
Мере штедње
понедељак, 11 мај 2009 10:43
Општинско веће Скупштине градске општине Обреновац на данашњој седници усвојило је предлогде Правилника о коришћењу мобилних телефона, службених возила и репрезентације.Према речима Саше Сремчевића, начелника општинске управе нови правилници представљају усаглашавање са Статутом Града Београда и Општине Обреновац али поштују и препоруку градоначелника Београда Драгана Ђиласа о мерама рационализације и штедње.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 Следећа > Крај >>

Page 720 of 723

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

 

Сервис грађана

servisGradjana

Извештајна станица: ДРАЖЕВАЦ

hidrosloski podaci

Извештајна станица: ЋЕМАНОВ МОСТ

hidrosloski podaci

Актуелни конкурси

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget

 

fondIvanB

Јавно обавештење и јавни позив спортском савезу Обреновац и спортским организацијама са седиштем на територији ГО Обреновац

 
 

Конкурс за радна места у фабрици "MEI TA Europe"

 
 

Документација за регистрацију стамбене заједнице

registracija-stambenih-zajednica

gradjevinske dozvole

Инвестирајте у Обреновац

javnenabavke

konkursimsp

Канцеларија за младе

COVER-akademska-mreza