Ратаријада у новом Дому културе
понедељак, 31 август 2009 08:22
У Ратарима је током викенда одржана манифестација „Ратаријада“ која је после двадесетак година паузе окупила мештане истоимених села из општина Обреновац, Смедеревска паланка и Параћин. Том приликом свечано је отворен и новоизграђени Дом културе у коме су смештене просторије месне заједнице а који ће се користити и као фискултурна сала за ученике из основне школе у овом селу. Током дводневног дружења у оквиру „Ратаријаде“ организована су спортска такмичења и културно забавни програм у коме је поред домаћина  учествовало и  око стотинак гостију из ових братских села.
 
Изабрано најлепше двориште за 2009. годину
понедељак, 31 август 2009 06:25

Центар за грађанско деловање ( ЦеГраД ) је током јула и августа, у сарадњи са Фондом за заштиту животне средине општине Обреновац, реализовао Конкурс за избор најлепшег дворишта или балкона ГО Обреновац.  Стручни жири је прегледао  све приспеле пријаве и на основу оцене на терену донета је одлука да се за најлепше, прогласи двориште Боре Поповића из Грабовца. На другом месту је двориште Врачаревић Душка из Звечке, а треће место зазузео је  Марић Живојин из Скеле. 

Опширније...
 
Подршка Омладинском Фонду
недеља, 30 август 2009 09:22

Глумац Златко Ракоњац, члан Градског већа града Београда Мирослав Чучковић и Душко Крстић у име Омладинског Фонда, свечано су потписали Меморндум о разумевању у суботу 29. августа у просторијама Канцеларије за младе ГО Обреновац. Меморандум о разумевању представља намеру и одлучност потпсника да подржавају идеје које: су оригиналне и занимљиве, заснивају се на добровољном раду, укључују минимално три особе, едукативног су карактера и имају за циљ унапређивање живота младих на било који начин

Опширније...
 
Измењен план јавних набавки
петак, 28 август 2009 08:46

Општинско веће је на данашњој седници усвојило предлог измена и допуна плана јавних набавки радова, услуга и добара великих и малих вредности у 2009. години које се финансирају из буџета ГО Обреновац. Овом изменом за капитално одржавање пословних објеката и зграда планирано је 5 милиона динара  и она је, како је на седници образложено, уследила након што су последњом изменом буџета изузета средства за надградњу зграде општине у износу од 10 милиона динара. Планирана средства за текуће поправке и одржавање зграда и објеката општине повећана су за 500 хиљада динара.

Опширније...
 
Безбедније у Баричу
среда, 26 август 2009 09:49

http://www.obrenovac.rs/images/baric.jpgУ центру Барича у току су радови на уређењу раскрснице магистралног пута Београд - Обреновац и путева који воде ка Првој Искри односно Баричкој реци. На овој раскрсници биће постављена семафорска сигнализација што ће како се очекује допринети бољој безбедности пешака , посебно ученика пошто је основна школа у близини. Радове на овој локацији јуче је посетио председник ГО Обреновац Жељко Јоветић са сарадницима и истакао да се ови послови реализују како по иницијативи грађана тако и других званичних органа и пример је како све оно што је потребно и неопходно може да се реализује.

Опширније...
 
Положени венци
среда, 26 август 2009 09:47
http://www.obrenovac.rs/images/sutanovac.jpgУ Недељу 22.08.2009.године. заменик председника скупштине ГО Обреновац Бранко Матић је са представницима Удружења потомака учесника ратова 1912-1918. присуствовао је обележавању 95.годишњице Церске битке. Обележавању прве победе српске војске и уопште савезничких снага у И светском рату присуствовао је највиши државни и војни врх,као и представници земаља учесница И светског рата.  На споменик 16.000 погинулих српских војника у Церској битци венце су положили Министар одбране Драган Шутановац,највиши  представници војске РС,амбасадори и војни изасланици из Велике Британије, Француске, Русије, Аустрије, Италије, Чешле, Словачке итд. У званичном државном протоколу,венац су у име ГО Обреновац и Удружења потомака учесника ратова 1912-1918. положили Бранко Матић, Влада Марковић и Драган Лазић
 
Мирослав Чучковић сваке недеље са грађанима
понедељак, 24 август 2009 12:41
Члан Градског већа Мирослав Чучковић разговараће сваке недеље, од 12 до 16 часова, са грађанима који имају конкретне предлоге и пројекте за унапређење живота у Београду. Први разговор одржаће се 30. августа.
Опширније...
 
Позив за субвенције послодавцима и незапосленим лицима за самозапошљавање
недеља, 23 август 2009 13:10
У суботу, 22. августа,  Град Београд је преко Секретаријата за привреду објавио два позива која имају за циљ допринос смањењу незапослености у Београду. Први позив је намењен послодавцима за отварање и опремање нових радних места, у износу од 50.000 динара по новозапосленом  лицу на тај начин.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 Следећа > Крај >>

Page 715 of 728

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

 

Сервис грађана

servisGradjana

Извештајна станица: ДРАЖЕВАЦ

hidrosloski podaci

Извештајна станица: ЋЕМАНОВ МОСТ

hidrosloski podaci

Актуелни конкурси

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget

 

fondIvanB

Јавно обавештење и јавни позив спортском савезу Обреновац и спортским организацијама са седиштем на територији ГО Обреновац

 
 

Конкурс за радна места у фабрици "MEI TA Europe"

 
 

Документација за регистрацију стамбене заједнице

registracija-stambenih-zajednica

gradjevinske dozvole

Инвестирајте у Обреновац

javnenabavke

konkursimsp

Канцеларија за младе

COVER-akademska-mreza