Положени венци
среда, 26 август 2009 09:47
http://www.obrenovac.rs/images/sutanovac.jpgУ Недељу 22.08.2009.године. заменик председника скупштине ГО Обреновац Бранко Матић је са представницима Удружења потомака учесника ратова 1912-1918. присуствовао је обележавању 95.годишњице Церске битке. Обележавању прве победе српске војске и уопште савезничких снага у И светском рату присуствовао је највиши државни и војни врх,као и представници земаља учесница И светског рата.  На споменик 16.000 погинулих српских војника у Церској битци венце су положили Министар одбране Драган Шутановац,највиши  представници војске РС,амбасадори и војни изасланици из Велике Британије, Француске, Русије, Аустрије, Италије, Чешле, Словачке итд. У званичном државном протоколу,венац су у име ГО Обреновац и Удружења потомака учесника ратова 1912-1918. положили Бранко Матић, Влада Марковић и Драган Лазић
 
Мирослав Чучковић сваке недеље са грађанима
понедељак, 24 август 2009 12:41
Члан Градског већа Мирослав Чучковић разговараће сваке недеље, од 12 до 16 часова, са грађанима који имају конкретне предлоге и пројекте за унапређење живота у Београду. Први разговор одржаће се 30. августа.
Опширније...
 
Позив за субвенције послодавцима и незапосленим лицима за самозапошљавање
недеља, 23 август 2009 13:10
У суботу, 22. августа,  Град Београд је преко Секретаријата за привреду објавио два позива која имају за циљ допринос смањењу незапослености у Београду. Први позив је намењен послодавцима за отварање и опремање нових радних места, у износу од 50.000 динара по новозапосленом  лицу на тај начин.
Опширније...
 
Сузбијање комараца у понедељак и уторак
субота, 22 август 2009 11:18
Ако временски услови дозволе, нова акција сузбијања комараца из авиона и са земље обавиће се у понедељак и уторак, 24. и 25. августа, од 18 до 22 часа, саопштавају из Секретаријата за заштиту животне средине. Акција ће се на територији десет градских општина извести у понедељак, 24. августа. Из авиона ће се комарци запрашивати од 18 до 20 часова, а са земље од 19 до 22 часа. Сузбијање комараца на територијама општина Обреновац и Гроцка обавиће се у уторак, 25. августа.
Опширније...
 
Омладински Фонд
петак, 21 август 2009 11:47
Канцеларија за младе ГО Обреновац је , уз подршку Центра за грађанско деловање, а под покровитељством ГО Обреновац, Фонда за заштиту животне средине општине Обреновац и Министарства омладине и спорта, покренула веб сајт www.omladinskifond.org
Опширније...
 
ГО Обреновац изабрана за SYLP 3 програм
среда, 19 август 2009 23:41

На конкурс за Канцеларије за младе за партнерство на Serbia Youth Leadership Програм 2010. пријавило се 22 представника општина и градова у Србији. Као општине и градови за спровођење Програма изабрани су: Зрењанин, Кикинда, Блаце и Сокобања, Смедерево, Савски венац/Обреновац/ Палилула (један део територије општине, што ће бити накнадно објављено).

Опширније...
 
Систем за одлагање пепела у ТЕНТ-у
среда, 19 август 2009 17:06
Нови систем за одлагање пепела у Термоелектрани "Никола Тесла" Б (ТЕНТ) у Обреновцу почеће да ради од октобра.
"Сви радови су у завршној фази, а нови систем за отпепељавање почеће да ради почетком октобра, одмах по завршетку ремонта блока Б2," рекао је сарадник за односе с јавношћу те електране Жељко Мартиновић. На тај начин дефинитивно ће бити решен проблем развејавања пепела са тамошњих депонија, што је и највећи еколошки проблем у термоелектрани и граду.
Опширније...
 
Мала школа постмодернизма: постшкола
среда, 19 август 2009 11:37

Студенти са територије Обреновца су онемогућени да прате програме алтернативног образовања, првенствено збок немогућности организовања времена, проблема са вечерњим и ноћним превозом до Обреновца. И поред тога Обреновац нема ни једну институцију која би обреновачким студентима понудила било какав облик алтернативног високог образовања.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 Следећа > Крај >>

Page 709 of 722

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

 

Сервис грађана

servisGradjana

Извештајна станица: ДРАЖЕВАЦ

hidrosloski podaci

Извештајна станица: ЋЕМАНОВ МОСТ

hidrosloski podaci

Актуелни конкурси

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget

 

fondIvanB

Јавно обавештење и јавни позив спортском савезу Обреновац и спортским организацијама са седиштем на територији ГО Обреновац

 
 

Конкурс за радна места у фабрици "MEI TA Europe"

 
 

Документација за регистрацију стамбене заједнице

registracija-stambenih-zajednica

gradjevinske dozvole

Инвестирајте у Обреновац

javnenabavke

konkursimsp

Канцеларија за младе

COVER-akademska-mreza