Уметничка радионица
четвртак, 06 август 2009 11:29

Канцеларија за младе у сарадњи са Маријом Кућан и Мином Алексић током августа месеца организује програм - Уметничка радионица. Нудимо креативну делатност као алтернативу искључиво материјалном појмању стварности... Пратимо индивидуална интересовања сваког појединца, у обзир долазе разни видови слободног уметничког изражавања, укључујући слику, цртеж, фотографију, скулптуру, колаж - асамблаж, видео рад, перформанс, покрет, ланд арт...Радионице су наравно бесплатне и почињу  половином августа.

Опширније...
 
Обавештење о поднетом захтеву за одређивање обима и садржаја студије о процени утицаја пројекта на животну средину
петак, 07 август 2009 10:33
Град Београд, Градска Управа Града Београда, Секретаријат за заштиту животне средине Београд, 27. марта 43-45 објављује Обавештење о поднетом захтеву за одређивање обима и садржаја студије о процени утицаја пројекта на животну средину.
Опширније...
 
Међународни дан младих
понедељак, 03 август 2009 11:28

Међународни дан младих, 12. август - тема овогоишњег дана младих је "Одрживост: Наш изазов. Наша будућност."
Одрживост се не односи само за одржавање еколошке равнотеже и обнову, већ и читаво друштво и живот. Негативни ефекти неодрживог понашања видљиви су на сваком кораку, чинећи јасну потребу да се усвоји глобални осећај друштвене одговорности.
Активисти КЗМ ће, у ишчекивању што скоријег доласка на белу шенгенску листу, усмерити своје напоре на очекивања од могућности слободног путовања као и на подстицање младих да једном када буду могли да путују без виза не чекају да скупе новац већ да се одваже да путују јефтино.

Опширније...
 
464 НОВА ПРИВРЕДНА СУБЈЕКТА УЗ ПОДРШКУ „ПРЕДУЗЕТНИЧКОГ ЦЕНТРА ОБРЕНОВАЦ“
петак, 07 август 2009 07:46
Од оснивања (8. јануар 2008.) до краја јула, уз стручну подршку запослених у „Предузетничком центру Обреновац“, са седиштем на територији  Општине регистрована су 463 нова привредна субјекта. Тачно 90 предузетничких радњи, седам привредних друштава, чак 365 регистрованих пољопривредних газдинстава, једна задруга, као  и једно удружење градјана, биланс су  рада запослених у „Предузетничком центру Обреновац“ у претходном периоду.
Опширније...
 
Студентске стипендије за школску 2009/2010 годину
уторак, 28 јул 2009 07:05
Градска општина Обреновац планира да распише конкурс за доделу студентских стипендијa за школску 2009/2010 годину у трајању од 9 месеци почев од октобра 2009. године закључно са јуном 2010. године у месечном износу.
 Коначни критуреијуми још нису утвређени, па молимо све заинтересоване да предложе ( преко коментара на сајту ) критеријуме, услове конкурса -  шта и како бодовати...
 
База организација
петак, 31 јул 2009 16:11

База података организација са територије општине Обреновац  је резултат мукотрпног рада Инфо центра Канцеларије за младе на скупљању контакт података. Иако се трудимо да будемо што тачнији и ажурнији, не може одговарати за тачност свих приказаних података.
Циљ ове базе је видљивост и брзи проток информација, поготово према младима, како би се осигурала информисаност, мобилност и могућност стицања и размене искустава.

Опширније...
 
Радови и у „Змајевој школи“
петак, 31 јул 2009 13:07
У Основној школи „Јован Јовановић Змај„ радови на техничком одржавању и реконструкцијама добро напредују, констатовано је данас приликом посете председника Општине Обреновац Жељка Јоветића и члана Општинског већа Новице Филиповца овој основној школи. Већ је завршена реконструкција мокрих чворова у једном делу школе,  а до краја распуста планирани су и други радови међу којима и кречење. Укупна вредност свих планираних радова на овом школском објекту износи преко 3 милиона динара
 
У току реконструкција крова у „Јефимији“
четвртак, 30 јул 2009 18:53
http://www.obrenovac.rs/images/todic.jpgГрадски секретар за образовање, Владимир Тодић јуче је у пратњи председника обреновачке општине Жељка Јоветића и члана општинског већа Обреновца Новице Филиповца  посетио Основну школу Јефимија у Обреновцу. У овој школи у току су радови на санацији кровне конструкције а вредност радова је око 2 милиона динара. Општински челници и градски секретар за образовање обећали су помоћ у реализацији послова на оспособљавању вентилације у школском објекту.
 
<< Почетак < Претходна 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 Следећа > Крај >>

Page 699 of 710

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

 

Сервис грађана

servisGradjana

Извештајна станица: ДРАЖЕВАЦ

hidrosloski podaci

Извештајна станица: ЋЕМАНОВ МОСТ

hidrosloski podaci

Актуелни конкурси

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget

 

fondIvanB

Јавно обавештење и јавни позив спортском савезу Обреновац и спортским организацијама са седиштем на територији ГО Обреновац

 
 

Конкурс за радна места у фабрици "MEI TA Europe"

 
 

Документација за регистрацију стамбене заједнице

registracija-stambenih-zajednica

gradjevinske dozvole

Инвестирајте у Обреновац

javnenabavke

konkursimsp

Канцеларија за младе

COVER-akademska-mreza