Културно уметничка друштва за стратегију културе
петак, 26 мај 2017 00:00

18673148 1363187560426004 5604272256064578595 oРуководство свих КУД-ова са територије Обреновца узело је учешће у раду припадајуће радне групе у 2. фази процеса израде Стратегије културе Обреновца. Анализа стања коришћењем метода SWOT и PEST анализе показала се као одлична основа за веома конструктивну расправу током које су поред великог броја фактора негативног утицаја на сцену културно-уметничких друштава, претњи и опасности, изнет велики број унутрашњих снага и могућности које реално могу довести до поновног пуног процвата ове сцене.

Опширније...
 
Патријарх Иринеј у цркви у Баричу
недеља, 28 мај 2017 15:17

patrijarhЊегова светост Патријарх српски г. Иринеј уз присуство великог броја верника освештао је фреске Цркве Покрова Пресвете Богородице у Баричу. Господин Иринеј освештао је фреске и иконе које су у процесу израде биле од 2010. године. Овом приликом додељене су грамате свим донаторима, као и председнику ГО Обреновац Мирославу Чучковићу и директору ЕПС-а Милораду Грчићу.

 
Акција „Ђаци вас моле, успорите поред школе” у Обреновцу
петак, 26 мај 2017 11:02

usporite1ЈКП „Паркинг сервис“ одржало је у Обреновцу представу о понашању у саобраћају за све ђаке прваке изосновних школа са територије општине Обреновац. Представа је одржана у ЈП Спортско-културни центар „Обреновац“. „Паркинг сервис“ је обезбедио сценографију, предаваче за едукативно-забавну представу и поклоне за све ђаке.

Опширније...
 
Припреме за летњу сезону на базенима
петак, 26 мај 2017 10:41

bazerni1207На отвореним базенима у Обреновцу изводе се припремни радови за предстојећу летњу сезону. Директор Јавног предузећа Спортско - културни центар ,,Обреновац" Иван Јегоровић осврнуо се на успешно завршену зимску сезону и најавио да ће почетак летње сезоне бити око 15. јуна уколико временски услови то дозволе.

Опширније...
 
Такмичење у пецању на језеру Очага
петак, 26 мај 2017 10:20

ocage2017Више од 10 екипа узело је учешће у ревијалном такмичењу под називом " Српски ратник" које се реализовало на иницијативу и организацију Удружења Бораца и Удружења ратних и војних инвалида. Идеја акције је да се кроз овај вид активности укључи што већи број ратних војних инвалида и бораца како би се кроз рекреацију укључили у друштвене активности. 

Опширније...
 
Резултати јавног конкурса за финансирање или суфинансирање пројеката у култури чија је реализација предвиђена у 2017. години
петак, 26 мај 2017 09:15

На основу члана 9. Уредбе о критеријумима, мерилима и начину избора пројеката у култури који се финансирају и суфинансирају из буџета Републике Србије, аутономне покрајине, односно јединица локалне самоуправе („Службени гласник РС”, број 105/16) и одлуке коју је донелa стручна Комисија образована решењем председника ГО Обреновац број VIII-01 број 020-4/25 од 24. марта 2017. године, Управа ГО Обреновац, објављује резултате јавног конкурса који је расписан 7. марта 2017. године, ради прикупљања предлога за финансирање или суфинансирање, из буџета градске општине Обреновац, пројеката у култури, чија је реализација предвиђена у 2017. години.

Опширније...
 
Изложба "Деведесете" Срђана Вељовића
петак, 26 мај 2017 06:40

005У петак, 26. маја 2017. године са почетком у 20 сати, у Галерији ЈП СКЦ "Обреновац" биће отворена изложба фотографија "Деведесете" аутора Срђана Вељовића. Фотограф Срђан Вељовић присутан је и активан на домаћој уметничкој сцени у излагачком и професионалном смислу преко 15 година.

Опширније...
 
Обреновачке школе у изради Стратегије културе
среда, 24 мај 2017 12:35

003a SmallОдржан је састанак координатора израде Стратегије културе Обреновца са Активом директора обреновачких школа и договорени су кораци сарадње школа на територији Обреновца у процесу израде стратегије. У атмосфери потпуног међусобног разумевања и схватања важности процеса који је започела ГО Обреновац договорено је двојако анкетирање читавог наставног и стручног кадра запосленог у школама. Биће анкетом извршен пресек стања активности школа у култури, рада секција, али и одржани радни састанци са активима наставника друштвених предмета и учитељима у самим школама. Поред тога, сви предавачи и стручњаци одговориће на онлајн анкету о личним културним потребама.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Page 7 of 694

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

 

Сервис грађана

servisGradjana

Извештајна станица: ДРАЖЕВАЦ

hidrosloski podaci

Извештајна станица: ЋЕМАНОВ МОСТ

hidrosloski podaci

Актуелни конкурси

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget

 

fondIvanB

Јавни конкурс за пријем приправника у Управу ГО Обреновац

 
 

Конкурс за радна места у фабрици "MEI TA Europe"

 
 
gradjevinske dozvole

Инвестирајте у Обреновац

javnenabavke

konkursimsp

Канцеларија за младе

COVER-akademska-mreza

Документација за регистрацију стамбене заједнице

registracija-stambenih-zajednica