Изградња нове саобраћајнице у центру града
понедељак, 12 јун 2017 08:52

s35У петак су започети радови на уређењу деонице којом ће се централни градски паркинг иза Дома Војске спојити са улицом Вука Караџића. Изградња саобраћајнице трајаће месец дана а вредност радова је 3,5 милиона динара.

Опширније...
 
,,Ширимо предузетништво младих на селу"
понедељак, 12 јун 2017 08:31

poljopredmladУ склопу пројекта ,,Ширимо предузетништво младих на селу"које у сарадњи са Месном заједницом Велико Поље спроводи удружење ,,Центар за унапређење друштва" организује се обука за све младе пољопривреднике. Грађани са територије општине Обреновац који имају између 18 и 30 година могу се пријавити у Канцеларију за пољопривреду Градске општине Обреновац до првог јула и на тај начин стекну учешће у обуци из неколико области пољопривреде. Пројекат финасира Министарство омладине и спорта Републике Србије, 

 
Драмски ствараоци за стратегију културе
понедељак, 12 јун 2017 06:25

Pozoristanci009 SmallПредставници обреновачких аматерских позоришних трупа су у оквиру своје припадајуће радне групе приступили поступку израде Стратегије културе Обреновца. У пријатељској и конструктивној атмосфери, након упознавања учесника са процесом израде стратегије, аналитички је приступљено свим факторима који утичу на развој области драмске уметности у нашој општини, те се кроз позитивне примере дошло до унутрашњих снага и отворених могућности за развој сцене, уз отворен приступ слабостима и препрекама које су заједничке за све прегаоце у овој области.

Опширније...
 
Бесплатне радионице током лета за младе из Обреновца
петак, 09 јун 2017 09:58

Канцеларија за младе општине Обреновац, заједно са Спортско-културним центром „Обреновац" и Библиотеком „Влада Аксентијевић", током лета 2017. године у оквиру програма неформалног образовања реализује 13 бесплатних радионица под називом „Обреновац–град знања". Циљ овог програма је да обезбеди квалитетно, интерактивно, занимљиво неформално образовање и ангажовано провођење слободног времена током лета.

Опширније...
 
Полиса осигурања за општине
петак, 09 јун 2017 14:45

osigura1Полисе осигурања ускоро би могли да имају и градови и општине у Србији. У сарадњи са Светском банком настао је пројекат "Европа Ре" којим би се заштитиле локалне самоуправе које припадају Колубарском сливу. Реч је о једном виду осигурања од елементарних непогода, тачније би општине кроз полисе осигурања заштитиле своју територију.

Опширније...
 
Концерт у петак у СКЦ-у
четвртак, 08 јун 2017 11:42

logo-obrКонцерт поводом славе Црквене општине Обреновац и Градске општине Обреновац Силазак Светог Духа на апостоле - Тројице., одржаће се у галерији Спортско - културног центра у Обреновцу, у петак 09.06.2017. са почетком у 20 часова. Учествују обреновачки млади академски музичари који ће свирати дела класичне музике по избору професора са Факултета музичке академије. Публици ће се представити између осталих и Ана Миљојковић, Жељко Шишић и Матија Јоцић. Пре почетка концерта биће отворена изложба фотографија Вукашина Љуштине под називом ,,Обреновачке цркве у 19. веку".

 
Завршена реконструкција моста на Маричић потоку
четвртак, 08 јун 2017 11:18

zavrmarič1Градски менаџер Горан Весић и в.д. секретара за саобраћај Душан Рафаиловић обишли су данас завршне радове на реконструкцији моста на Маричића потоку у обреновачком насељу Мислођин. Градски менаџер је том приликом захвалио „Путeвима Србиje” кojи су урaдили вeлики пoсao, чимe је дeфинитивнo зaвршена кoмплeтна дeoница oд Mислoђинa дo Дрaжeвцa.

Опширније...
 
Конкурс за финансирање пројеката и малих иницијатива неформалних група из Обреновца
четвртак, 08 јун 2017 09:59

Фондација за младе Обреновца је, уз подршку Грађанских иницијатива и "Youth Build International " програма, покренула Фонд за комшијске иницијативе, у оквиру ког је расписала конкурс за финансирање пројеката и малих иницијатива неформалних група из Обреновца. Како би подстакла активно и солидарно учешће грађана и грађанки у остваривању позитивних промена у заједници, ОYФ је преко овог програма обезбедила финансијску подршку за минимум 10 пројеката у Обреновцу – а максимална вредност сваког пројекта је до 50.000,00 динара.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Page 4 of 694

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

 

Сервис грађана

servisGradjana

Извештајна станица: ДРАЖЕВАЦ

hidrosloski podaci

Извештајна станица: ЋЕМАНОВ МОСТ

hidrosloski podaci

Актуелни конкурси

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget

 

fondIvanB

Јавни конкурс за пријем приправника у Управу ГО Обреновац

 
 

Конкурс за радна места у фабрици "MEI TA Europe"

 
 
gradjevinske dozvole

Инвестирајте у Обреновац

javnenabavke

konkursimsp

Канцеларија за младе

COVER-akademska-mreza

Документација за регистрацију стамбене заједнице

registracija-stambenih-zajednica